Webportaal Intranet Webmail Contact
Kwaliteit als basis!

Nieuwbouw OdyZee School, Kloetinge

Het gebouw is compact georganiseerd rondom twee patio’s met een oriëntatie die optimaal gebruik maakt van de zon. Om de warmtehuishouding optimaal te kunnen regelen is de gevel voorzien van een combinatie van vaste lamellen en een lamellenzonwering. 
 
Het programma van diverse onderwijsruimten en een gymzaal is vormgegeven in twee onderscheidende volumes. De gevelbekleding bestaat uit met een antraciet plaatmateriaal in combinatie met verticale stroken hout die samen een contrast aangaan. Binnen is de hoofddraagconstructie van prefab betonwanden duidelijk afleesbaar. Het schoonwerk beton in combinatie met witte wanden en plafond geven een subtiele eenvoud aan het interieur. De kleuren groen en blauw duiden de verschillende onderwijsafdelingen en worden specifiek ingezet om de oriëntatie en identiteit te versterken. 

Meer projectgegevens

Regio
Projectfase
Opgeleverd
Gemeente
Opdrachtgever
Geplande startdatum
april 2010
Geplande opleverdatum
juni 2011

Home Contact Disclaimer Privacy statement Algemene voorwaarden Sitemap