Naar alle projecten

Zuidstraat Singel Domburg

In de badplaats Domburg op loopafstand van de winkels, de gezellige terrassen en natuurlijk het strand en de zee, worden vier nieuwbouwwoningen ontwikkeld. Het kleinschalig nieuwbouwproject met karakteristieke uitstraling bestaat uit een royaal herenhuis en drie levensloopbestendige woningen. 

De vier nieuwbouwwoningen in de Zuidstraat worden volledig aardgasvrij en energieneutraal (Energielabel A+++) gebouwd. Het project bestaat uit drie levensloopwoningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De 1e verdieping is hierbij optioneel in te delen met bijvoorbeeld een badkamer en meerdere slaapkamers. 

Aan de voorkant met zicht op de Singel wordt een royaal, karakteristiek herenhuis gerealiseerd. Deze heeft een ruime woonkamer met erker en deuren naar de tuin. Deze woning beschikt daarnaast over minimaal drie slaapkamers. 

Alle woningen in het project hebben een eigen tuin op het zuiden met een berging en vrije achterom. Parkeren is mogelijk aan de achterzijde op eigen terrein, elke woning heeft 2 parkeerplaatsen. 

MEER INFO?

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn. Wil je meer weten over projectontwikkeling? Neem dan contact met ons op zodat een van onze projectontwikkelaars je er alles over kan vertellen!

Projectgegevens

Project

Zuidstraat Singel Domburg

Locatie

Zuidstraat Domburg

Omvang

4 woningen

Architect

Eigen ontwerpstudio

Startdatum

mei 2024

Opleverdatum

december 2024

Johan Aalberts
Johan Aalberts