Naar expertise overzicht

Project ontwikkeling

Projectontwikkeling is bij Fraanje veel meer dan zomaar nieuwbouw realiseren. Wij gaan voor een duurzame leefomgeving. Dat begint met echte inhoud en betekenis geven aan plannen en ontwerpen voor gebiedsontwikkeling en investeringsprojecten. Wij zien projectontwikkeling dan ook als conceptontwikkeling. Wij ontwikkelen voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Bekijk ons aanbod 

In verkoop

Wij willen een duurzame leefomgeving creëren en echt betekenis geven aan die omgeving.

Lees het interview dat wij met projectontwikkelaar Wieland Zwemer hadden. 

Gebieds- en opstalontwikkeling

Onder projectontwikkeling valt zowel gebiedsontwikkeling als opstalontwikkeling. Bij de ontwikkeling van een plan denken we eerst goed na over voor wie je het wilt maken, wat je wilt maken en waarom. Daardoor kent ieder project een eigen integrale aanpak.

We vinden het belangrijk om duurzame projecten neer te zetten. Aspecten als gezondheid, veiligheid, natuur en de maatschappelijke waarde van een gebied komen aan de orde als het gaat om projectontwikkeling. Wij willen duurzaam bouwen en een duurzame leefomgeving creëren. Maar wel met het oog op hier en nu, want het moet natuurlijk wel tegen een kostprijs te realiseren zijn die aansluit op de mogelijkheden van de specifieke klant en doelgroep. De nuance moet telkens ook lokaal worden bepaald. Zeeland kent immers een enorme diversiteit.

Projectontwikkeling door Fraanje

Projectontwikkeling & Impact op de leefomgeving

Projectontwikkeling heeft altijd impact op de leefomgeving. Wanneer er iets op papier staat, vragen we ons daarom altijd af: “Wat voegt de ontwikkeling van dit project toe? En wat is de impact op de leefomgeving?”. Zo geven we echt betekenis aan ontwikkeling. Dit heeft al vele prachtige projecten opgeleverd.

“We trekken onze laarzen aan, gaan de wijk in, luisteren en tonen begrip.”

Een goede leefomgeving ontwikkelen doe je ook door je omgeving te betrekken in het proces. Wij gaan daarom zoveel mogelijk in gesprek met de omgeving. Een paar honderd heipalen plaatsen, wat betekent dat bijvoorbeeld voor de buren? Wij praten daarover. We trekken onze laarzen aan, gaan de wijk in, luisteren en tonen begrip. Daarin onderscheiden we ons.

Projectontwikkeling door Fraanje

Op het gebied van projectontwikkeling hebben wij ruime ervaring in een breed scala van projecten. Denk hierbij aan binnenstedelijke gebiedsontwikkeling, herontwikkeling, bestaand vastgoed verduurzamen en oude serviceflats revitaliseren naar moderne seniorenhuisvesting. Inmiddels zijn wij de spin in het web, want na 100 jaar ervaring hebben we natuurlijk overal een netwerk opgebouwd. En dat is goed, want we willen voortdurend in aanraking komen met nieuwe projecten. 

onze projecten

ONS TEAM

Heb je leegstaand vastgoed of ongebruikte grond?

Wij zoeken ontwikkellocaties in heel Zuid-West Nederland. Wij denken graag met je mee welke mogelijkheden er zijn. Vul onderstaande formulier in. Dan neemt een van onze ontwikkelaars contact met je op.

{{ errors.first("field_144") }}
{{ errors.first("field_146") }}