Naar expertise overzicht

Verbouw, Service & Onderhoud

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: Wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Voor tijdig onderhoud, schadeherstel en snelle service bij onverwachte problemen aan je bedrijfspand of woning is het prettig om een vaste partner te hebben. Maar ook bij klussen in en rondom je huis, zoals een renovatie, helpt ons betrokken team je graag.

NEEM CONTACT OP!

CONTACT

Verbouw, renovatie en onderhoud voor particulieren

De vragen van onze klanten op het gebied van service en onderhoud zijn heel uiteenlopend. Hierbij kun je denken aan de wens om een woning te verbouwen of te renoveren, bijvoorbeeld door middel van een grote aanbouw of uitbouw. Daarnaast voeren wij kleinere werken uit, zoals het plaatsen van een prefab dakkapel of het vernieuwen en verbeteren van kozijnen, isolatie, inbraakbeveiliging, sloten, deuren en installaties. Ook bij schadeherstelwerk, wat vaak via de verzekering loopt, ontzorgen we je graag. 

“Samen op zoek naar de ware vraag achter de vraag.”

We gaan niet direct af op je eerste vraag, maar denken mee in de echte behoefte die jij als klant hebt. Tijdens het intakegesprek hebben we het hierover en vervolgens komen we met oplossingen. Soms ligt er al een tekening waar we mee aan de slag mogen. Deze bespreken we samen en ook daarin geven we je advies, onder andere op het gebied van prijs.

Verzorgen wij het tekenwerk, dan voeren we dit intern uit. Meer ruimte? Een extra kamer? Of een kamer boven de garage? Jouw idee brengen wij tot leven in een schets. Zo kunnen we dus ook het ontwerp van een verbouwing verzorgen. Tot slot houden we er bij de uitvoer van het project altijd rekening mee dat dit je er in huis zo min mogelijk van merkt. 

SERVICE EN SCHADEHERSTEL VOOR BEDRIJVEN

Wij werken ook voor verzekeringspartijen en bedrijven. Dus ben je op zoek naar een professionele bouwpartner voor je bedrijf? Ook dan kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld wanneer je ruimte tekort komt of wanneer je een nieuwe machine wilt aankopen, waardoor de gevel eruit moet. Wanneer we voor jou aan de slag mogen, is er wekelijks een projectleider aanwezig op de bouw om de stand van zaken door te nemen. Ook is er altijd een voorman aanwezig. Als vaste terugkerende klant heb je altijd een vast aanspreekpunt.

Verbouw en onderhoud door Fraanje

Bij onze projecten plaatsen we regelmatig prefab aanbouwen, dakkapellen en bergingen. Hierdoor zijn projecten snel gereed en kun jij weer gebruik maken van je woning of bedrijfspand. Met meer dan 100 jaar ervaring als aannemer in de bouwbranche weten wij als geen ander hoe we jou kunnen ontzorgen op dit gebied. 

onze projecten

ons team

MEER WETEN OVER Verbouw & service DOOR FRAANJE? 

Wil je meer weten over projectmatige woningbouw door Fraanje? Heb je een vraag over één of meerdere bouwprojecten? Neem dan gerust contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

WIL JIJ OOK WERKEN BIJ FRAANJE?

Wil jij ook werken bij team Verbouw & Service?

BEKIJK DAN SNEL ONZE VACATURES!