Naar expertise overzicht

Schade & Herstel

Schade aan je woning of bedrijfspand? Aannemingsbedrijf Fraanje staat voor je klaar!

NEEM CONTACT OP!

CONTACT

Heb je schade door lekkage, storm, water, inbraak, brand, of een andere reden aan je woning of bedrijfsgebouw? Dan helpen wij jou graag!

Naast dat wij al meer dan 100 jaar actief zijn in de markt, heeft ons schadeherstelteam ruim 27 jaar ervaring. Aan ervaring dus geen gebrek! De werkzaamheden lopen uiteen van meldingen van lekkage, stormschade, inbraak of een deur die niet goed sluit tot aan grote brandschades, kortom zijn we voor alle soorten en maten schade beschikbaar! Wij voeren schadeherstel uit voor verzekeringsmaatschappijen, particuliere klanten, verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en zakelijke opdrachtgevers. Maar waarom voor Fraanje kiezen? Hieronder een aantal voorbeelden:

Wat voor meerwaarde biedt Fraanje bij schade?

  • Een klantenservice die iedere werkdag bereikbaar is vanaf 7:30 tot 17:00;
  • De spoedgevalservice (door bijvoorbeeld: inbraak) is altijd bereikbaar;
  • Wij ontzorgen u doordat het herstel van begin tot eind door ons geregeld wordt;
  • Wij geven advies of een reparatie of vervanging nodig is en voeren alles in overleg uit.

Met welke verzekeringsmaatschappijen werken wij samen?
Wij zijn gecontracteerde partners met de volgende verzekeringsmaatschappijen: AEGON, Achmea (Centraal Beheer, Interpolis en FBTO), Ditzo, ASR Verzekeringen, ZLM Verzekeringen en Uniglas (o.a. ANWB Verzekeringen en Hema Verzekeringen).

Benieuwd naar wat wij naast schadeherstel nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze verbouw, service en onderhoud pagina. 

Vragen? Aarzel dan niet en contacteer ons via service247@fraanje.com of bel 0113-615 559 of vul onderstaand contactformulier in. 

{{ errors.first("field_30") }}
{{ errors.first("field_31") }}
{{ errors.first("field_34") }}
{{ errors.first("field_37") }}
{{ errors.first("field_38") }}