Start jouw bouwproject

Als betrouwbare bouwpartner maken wij verwachtingen waar. Wij luisteren en denken mee. Samen komen we tot de beste oplossing, zodat onze klant fijn kan wonen, werken of beleven! Samen bouwen wij aan de toekomst!

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

{{ errors.first("field_252") }}
{{ errors.first("field_253") }}
{{ errors.first("field_254") }}
{{ errors.first("field_255") }}
{{ errors.first("field_257") }}
{{ errors.first("field_258") }}
{{ errors.first("field_258") }}
{{ errors.first("field_258") }}
{{ errors.first("field_258") }}
{{ errors.first("field_258") }}
{{ errors.first("field_258") }}
{{ errors.first("field_259") }}

Contactgegevens

Nieuwe Kraaijertsedijk 37
4458 NK  's-Heer Arendskerke

Bekijk route

+31 (0)113 61 55 00
info@fraanje.com

Betrouwbaar Klantgericht Kundig Duurzaam

Samen bouwen wij aan de toekomst!
Wij ontwikkelen, bouwen en verbouwen voor al onze klanten met kwaliteit als onze basis. Wij zijn gevestigd in Lewedorp en vooral actief in Zeeland. Ook bedienen we graag klanten in West-Brabant en Zuid-Holland. Als betrouwbare bouwpartner maken wij verwachtigingen waar. Wij luisteren en denken mee. Samen komen we tot de beste oplissing, zodat onze klant fijn kan wonen, werken of beleven!

Meer over Fraanje
“ De gesprekken die nu met Fraanje zijn geweest waren erg fijn en open. De kopersbegeleidster is een prettig aanspreekpunt en geeft snel antwoord. ”
“ Een hele goede service, Joan en Willem hebben bij mij uitstekend werk verricht! Vriendelijk, meedenkend en professioneel. Zulke monteurs moeten er meer zijn! ”
“ Fraanje heeft in ca. 20 weken tijd een bedrijfspand weten te realiseren. Project is vlot verlopen en communicatie was steeds helder en adequaat. Ook het eindresultaat is een succes te noemen. Al met al erg fijn samengewerkt. ”
“ Wij hebben de bouw van ons huis als geweldig ervaren met Fraanje/ Rianthuis. Duidelijke en eerlijke communicatie. Alles wordt netjes opgepakt, denken goed mee en ze nemen de tijd om dingen uit te leggen tijdens het bouw proces. Kortom bouwen met Fraanje is een feest! ”