Naar alle projecten

’t Hof van Philippine

In het enige echte Mosseldorp van Nederland, Philippine, gelegen op zo’n 10 kilometer van Terneuzen en voorzien van acht gerenommeerde restaurants, wordt het nieuwbouwplan ’t Hof van Philippine gerealiseerd. 

Nieuwe twee-onder-een-kapwoningen in het Kanaalpark, Philippine

Het plan biedt een fraaie selectie van acht twee-onder-een-kapwoningen, ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en compleet afgewerkt.
De woningen kenmerken zich door een eigen karakteristiek; een eigentijds ontwerp dat ondanks het sterke karakter goed combineert met de klassieker vormgegeven woningen in de directe omgeving. De hoofdvorm van het bouwvolume zorgt voor veel ruimte in de woningen. De gevels hebben een eigenzinnige compositie, die zorgt voor een krachtige uitstraling. Deze compositie wordt bereikt door het toepassen van duidelijke vlakverdelingen in de gevel. Deze vlakken worden geaccentueerd door aluminium kaders rondom de gevelopeningen. In combinatie met het toepassen van houten geveldelen krijgen de woningen niet alleen een markante en speelse uitstraling, maar ze stralen ook warmte uit. 

Interesse?

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Philippine, neem dan zeker contact op met onze makelaar Kindt & Biesbroeck. Zij vertellen je graag meer over deze woning!

Woning kopen!

Projectgegevens

Project

’t Hof van Philippine

Locatie

Philippine Kanaalpark

Omvang

8 woningen

Architect

Eigen architect

Opdrachtgever

Eigen ontwerpstudio

Benjamin Steenbeek
Benjamin Steenbeek