Naar alle projecten

46 appartementen Roosevelt Terneuzen

Roosevelt biedt het perfecte thuis voor diegenen die op zoek zijn naar comfortabel wonen in de gastvrije wijk Zeldenrust. Gelegen op de voormalige locatie van garage Kerckhaert en op steenworp afstand van de schilderachtige Otheense Kreek ligt vrijwel alles wat Terneuzen te bieden heeft op fiets- of loopafstand.

46 appartementen 

Het project omvat 46 moderne en betaalbare appartementen. Het complex, met stijlvolle architectuur, omvat 5 woongebouwen met variaties in hoogte, gevelcompositie en kleur, wat resulteert in een kleinschalig en gevarieerd karakter.

Er zijn zowel twee- als driekamerappartementen, met woonoppervlakten variërend van 58 m2 tot 79 m2, waardoor er voldoende keuze en ruimte is om aan jouw woonwensen te voldoen. Daarnaast is ieder appartement voorzien van een (inpandige) berging en wordt het appartement opgeleverd met een eigen parkeerplaats  (type T1 t/m T4) op het binnenterrein of een carport (type G1 t/m G7). Ook is  voldoende ruimte voor bezoekers om te parkeren.

Vanaf ontwerp betrokken

Aannemingsbedrijf Fraanje is vanaf het ontwerp betrokken bij het project. Samen met opdrachtgever, architect en constructeur zijn de bouwblokken en terrein uitgewerkt qua opzet van constructie, keuze van installaties en materialen, terreininrichting e.d. Hierdoor is een optimale prijs-kwaliteitsverhouding ontstaan en heeft Aannemingsbedrijf Fraanje de opdracht tot uitvoering ontvangen.

INTERESSE?

Benieuwd wat dit project je nog meer te bieden heeft? Of heb je interesse in een van de appartementen? Neem contact op met de verkopend makelaar. 

Ontdek de projectwebsite

Projectgegevens

Project

46 appartementen Roosevelt Terneuzen

Locatie

Terneuzen

Omvang

46 appartementen

Architect

Wonka Architectuur

Opdrachtgever

SenS Projectontwikkeling

Startdatum

augustus 2024

Opleverdatum

augustus 2025