Naar alle projecten

Kop van Noord, Terneuzen

Midden in het centrum van Terneuzen worden in de loop van 2023 nieuwbouwappartementen gerealiseerd aan de kop van de Noordstraat. Ontdek alle voordelen van deze toplocatie; van koffie bij Family Terneuzen en shoppen in de Noordstraat tot hardlopen aan de Zeedijk. Wat zou jij doen? Jouw woongeluk start hier! 

Het betreft moderne architectuur, opvallend door strakke lijnen en grote raampartijen. De appartementen hebben een mooie lichtinval en uitzicht op de omliggende stadswijk. Het appartementen complex bestaat uit een dertig enkellaags appartementen met een woonoppervlakte van 49 tot 75 m2 verspreid over de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping.

Alle appartementen worden duurzaam opgeleverd en kunnen naar persoonlijke smaak worden afgewerkt. Er is parkeergelegenheid en een gedeelde binnenplaats. Daarnaast beschikt ieder appartement over een berging en een eigen buitenruimte.

Wordt ‘stads genieten’ werkelijkheid voor jou aan de Kop van Noord?

Los van het feit dat het nieuwe appartement van binnen natuurlijk van alle gemakken is voorzien, geniet je ook van faciliteiten in en rondom het wooncomplex. Niet in de laatste plaats van een gemeenschappelijke binnenplaats, met tuin en zitruimte.

 Qua voorzieningen is er een afgesloten fietsenberging. Aan de noordzijde van het gebouw zijn 4 parkeerplaatsen gelegen. Deze worden gekoppeld aan appartementen. Daarnaast zijn er nog een 21 parkeerplaatsen beschikbaar op het nabijgelegen terrein aan de Nieuwe Diepstraat. Wat betreft verplaatsing binnen het complex; als bewoner op de 1e, 2e of 3e verdieping maak je gebruik van het trappenhuis of kies je voor het gemak van de lift.

Binnen nieuwbouwproject ‘Kop van Noord’ heb je alle vrijheid om je appartement naar jouw smaak af te werken. Zo creëer je je eigen woonplek.

In samenspraak met kopersbegeleiding en onze partners Raab Karcher uit Middelburg en Tolhoek keukens uit Goes kan een eersteklas ontwerp uitgewerkt worden. Je wordt hierin volledig ontzorgd zodat er, in simpele stappen, een sfeervolle afwerking ontstaat. De uitvoering verloopt van begin tot eind efficiënt, stressvrij en persoonlijk. Het is een transparant proces waarbij de kosten en diensten vooraf duidelijk in kaart gebracht worden. Hiermee worden verrassingen voorkomen en wordt voldaan aan jouw persoonlijke woonwensen.

 Alle dertig appartementen zijn, vrij van aardgas, voorzien van HR++ glas en een goede isolatie. Elektrisch koken en verwarmen is de slimme oplossing waarmee bespaard wordt op je toekomstige energierekening. Tijdens de realisatie van het project worden bovendien zonnepanelen op het dak geplaatst, waarvan de opbrengst bedoeld is voor collectief gebruik. Denk aan VVE-voorzieningen zoals de lift, verlichting in de hal en algemene elektra, waardoor de kosten van de VVE ook laag worden gehouden. Kortom, van dit nieuwbouwappartement pluk je jarenlang de vruchten.

Woning kopen!

Interesse?

Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met 

Vermeulen Makelaars
0115-694090
info@vermeulen-makelaars.nl

Smolders Makelaars
0115-621475
info@smoldersmakelaars.nl

Projectgegevens

Project

Kop van Noord, Terneuzen

Locatie

Terneuzen

Omvang

30 appartementen

Architect

Archikon

Opdrachtgever

ZPF / Zeeland Wonen

Startdatum

januari 2024

Opleverdatum

februari 2025