Naar alle projecten

Commerciële units en appartementen “Achter de Linden”

Aan het Dorpsplein in Wemeldinge, schuin tegenover de Spar, zullen enkele bestaande panden plaats maken voor een nieuwbouwproject. Er komt een woongebouw met twee bouwlagen en een kap waarin 13 woonunits en 2 commerciële units worden gerealiseerd.  

de woningen

Alle woningen zijn direct bereikbaar via de lift vanuit het centrale trappenhuis of vanaf het achterterrein, waar tevens de eigen parkeerplaatsen en de bergingen worden voorzien. Zowel de tuinen als de balkons van de woningen bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw, gericht op het Dorpsplein. Op deze manier ontstaat er een levendige, groene rand aan het Dorpsplein. 

Bij appartementencomplex Achter de Linden: een nieuwbouwproject met een unieke mix van modern comfort en traditionele charme. Gelegen in het hart van Wemeldinge, biedt dit complex een zorgvuldig ontworpen leefomgeving voor mensen van alle leeftijden. In totaal zijn er 13 appartementen: 9 appartementen type Koningslinde, 3 appartementen type Zomerlinde en 1 appartement type Zilverlinde. Bovendien worden 2 commercieële units gerealiseerd. Alle woningen beschikken over een eigen buitenruimte in de vorm van een tuin op de begane grond of een balkon op de verdieping.

Download hier de brochure. 

architectuur 

De moderne architectuur van het nieuwe woongebouw correspondeert in maat en schaal met de overige bebouwing van het dorp. Refererend naar de huidige bebouwing wordt het woongebouw visueel opgedeeld in twee delen en door gebruik te maken van materialen overeenkomend met de omliggende bebouwing gaat het nieuwbouwproject uitstekend op in haar omgeving.

MEER INFO?

Wil je meer weten over projectontwikkeling? Neem dan contact met ons op zodat een van onze projectontwikkelaars je er alles over kan vertellen! 

 

 

Projectgegevens

Project

Commerciële units en appartementen “Achter de Linden”

Locatie

Wemeldinge

Omvang

2 commerciële units en 13 appartementen

Architect

Fraanje

Startdatum

september 2024

Opleverdatum

september 2025

Ko Zweedijk
Ko Zweedijk
Planvoorbereider