Naar expertise overzicht

RiantHuis

Hoe vaak laat je een eigen nieuwbouwwoning bouwen? Eén keer, misschien twee keer in je leven? In ieder geval te weinig om er ervaring mee te krijgen. Kies daarom bij de realisatie van jouw woning voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en het gemak van een RiantHuis woning van Aannemingsbedrijf Fraanje. Deze woningen worden energieneutraal, op maat en sleutelklaar opgeleverd tegen een vooraf vastgestelde prijs, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bekijk de RiantHuiswebsite!

Website

We gidsen je in de weg naar duurzaam woongeluk. Nu en in de toekomst.

Bij RiantHuis maken we sinds 1993 woningen die volledig aansluiten op de woonwensen van onze klanten. Ons team staat dagelijks klaar om samen jouw droomhuis te realiseren. We begrijpen daarom maar al te goed dat het fijn is een betrouwbare partner te hebben met vakkennis en ervaring in de bouw. We nemen de tijd om je goed te leren kennen: we stellen kritische vragen, luisteren goed en nemen zorgen uit handen.

We vinden duurzaamheid essentieel: daarom volgen we niet alleen de geldende richtlijnen, maar gaan we een stap verder. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Dat doen we door duurzame, onder-houds¬arme woningen te bouwen. Iedere woning wordt energieneutraal opgeleverd. Daarnaast bieden we verschillende opties die de biodiversiteit van de omgeving van de woning verbeteren.

Word architect van je eigen woongeluk

Bij RiantHuis hebben we een ruim aanbod van woningen in verschillende stijlen. Om te zorgen dat de woning voldoet aan jouw wensen en onze kwaliteitseisen, werken we met vaste leveranciers en materialen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten en materialen. Ondanks deze selectie zijn er volop keuzemogelijkheden.

Conceptueel maatwerk noemen we dat. Dit biedt jou het beste van twee werelden: je bent vrij de woning aan te passen naar jouw wensen én we kunnen je verzekeren van de beste materialen voor de beste prijs.

ONS TEAM