Missie & Visie

Samen bouwen wij aan een betere wereld voor iedereen! De basis van waaruit wij iedere dag samen te werk gaan. Duurzame relaties met alle betrokkenen staan daarbij centraal. Onze volledige aandacht gaat daarom uit naar jou, zodat jij straks fijn kunt wonen of succesvol kan werken. Dat jij de mogelijkheid hebt om je even alleen terug te trekken of juist in te spannen en met elkaar erop uit te gaan. Wij willen bijdragen aan jouw leven, aan jouw toekomst! 

Onze visie

Wij willen waarde toevoegen aan de omgeving. Niet alleen aan de fysieke omgeving, maar juist ook aan de sociale en maatschappelijke omgeving. Een toekomst waarin de mens gelukkig is, waarin de bewoner zich thuisvoelt, de medewerker floreert, de recreant beleeft en het bedrijf succesvol is. Dat houdt ons dagelijks bezig en daagt ons uit tot vernieuwing, versnelling en verbetering. Al meer dan 100 jaar. Als waardevolle partner in alle facetten draagt Fraanje bij aan dit toekomstbeeld. 

“Aandacht is hierbij het sleutelwoord.”

Onze missie

Hoe wij ons doel bereiken? Door onze missie tot leven te brengen: samen bouwen aan de toekomst. Bouwen aan optimale oplossingen die jouw verwachtingen waarmaken. We zijn hier dagelijks mee bezig door continu op zoek te gaan naar verbetering en vernieuwing. Onze professionaliteit, kennis en kunde en jarenlange ervaring zetten we hierbij in. Ook doen we dit door onze klanten iedere dag een beetje beter te leren kennen. We luisteren, we begrijpen je wensen en we maken jou als klant sterker.

Onze werkwijze

Natuurlijk realiseren wij dit als toegankelijk familiebedrijf altijd met de klant aan onze zijde. We werken slim en inventief met iedereen samen. Met elkaar, met onze partners en met jou. Niet voor niets zitten de waarden ‘betrouwbaar’, ‘betrokken’, en ‘klantgericht’ in ons DNA. Iedere relatie ervaart daarvan de meerwaarde. Want tevreden klanten, opdrachtgevers, bewoners en bouwpartners: daar doen we het voor.

Kijk ook bij:

Ons verhaal

Duurzaam bouwen