Naar alle projecten

Nieuwbouw woning en bedrijfsloodsen

In Nieuw-Beijerland mocht Aannemingsbedrijf Fraanje een groot project bestaande uit een woning, boerenschuur en loodsen (nieuw)bouwen. 

een uniek project

De woning en boerenschuur zijn volledig in dezelfde staat herbouwd. De bestaande loods is volledig gerenoveerd en daarnaast is een nieuwe loods compleet met wasstraat gebouwd. Het gehele terrein is opnieuw geasfalteerd. 

Tijdens de bouw zijn alle wensen van de klant uitgevoerd. Er is een sauna geplaatst en de loods is deels omgebouwd tot vergader / feest zaal. De gevelkozijnen zijn voorzien van zonwering in het glas, de rolluiken zijn via de app te bedienen. 

Bijzondere details 

Het plan voor de bouw is volledig overgenomen van de voorsituatie, slecht kleine details zoals een extra raam zijn toegevoegd. Het is in grote lijnen een herbouw van de bestaande boerderij, gemoderniseerd volgens de richtlijnen van nu. 

De streekgebonden stalramen zijn gemoderniseerd en nieuw teruggeplaatst voorzien van triple glas. Het voeg en metselwerk is uitgevoerd met een knip-voeg.

"Het leuke aan dit project was het meedenken over deze details, zoals bijvoorbeeld de keuze van goten. Maar ook hoe kunnen we duurzame en kwalitatief goede materialen toepassen die zorgen voor een hoogwaardige uitstraling?" 

- Henk Lindhout, Projectleider 

Ook het interieur is op hoog niveau afgewerkt en gerealiseerd naar een ontwerp van De Woonwijzer

Installaties

Het project is geheel 0 op de meter. Er zijn zonnepanelen toegepast, voor het woongebouw zijn deze op de carport geplaatst. Een aparte installatiekamer "machine kamer" is aanwezig waar de verdeelkasten elektra en warmtepomp staan. 

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP


 

Projectgegevens

Project

Nieuwbouw woning en bedrijfsloodsen

Locatie

Nieuw-Beijerland

Omvang

2000m²

Opdrachtgever

fam. de Bruijne

Startdatum

december 2019

Opleverdatum

juni 2021