Naar alle projecten

Boutique Hotel Philippine

In opdracht van Team For Real en onze eigen ontwikkelafdeling ZPF wordt in Philippine een hoogwaardig en kleinschalig Boutique Hotel gerealiseerd. Het betreft een inbreidingslocatie aan het Philipsplein, een heel mooi en geclassificeerd plein waar we twintig hotelappartementen gaan bouwen met een 4 sterren plus niveau. 

Architectuur

Boutique Hotel Philippine past perfect in de karakteristieke omgeving van het Philipsplein. Toeval is dat zeker niet. Architect Ellen van de Velde heeft slim ingespeeld op de kleinschaligheid van het plein en de omliggende woningen. De architect heeft een driedeling in het ontwerp gemaakt waardoor het hotel uit drie aparte gebouwen lijkt te bestaan. Voor de realisatie hiervan heeft ze zich gericht op wat zij ‘de speeltuin van de architect’ noemt: met kleine details unieke impact creëren.

Interieur

In Boutique Hotel Philippine klopt alles. Interieurontwerpers Maureen Mak van Waay (Studio Hank) en Nicole Helmans (Blom Interieurs) hebben invulling gegeven aan de bijzonder luxueuze inrichting van het hotel. Hier komen gasten terecht in een warme, huiselijke omgeving met ‘smaakvolle’ kleuren als wijnrood en chocoladebruin. In het hotelappartement zelf is de luxe pantry-cocktailbar het eerste wat ze zien en al gauw nodigen de lekkernijen, kookboeken, het luxe serviesgoed en het comfortabele meubilair hen uit om hun culinaire beleving mooi te starten of af te sluiten.

projectteam 

De ontwikkeling is gerealiseerd door TEAMforREAL in samenwerking met onze eigen ontwikkelafdeling ZPF. De exploitatie van het hotel zal uitgevoerd worden door het Zeeuwse familiebedrijf Kloeg Collection. Het interieurdesign wordt uitgevoerd door Blom Interieurs

Mee investeren? 

Boutique Hotel Philippine biedt een fraai nette redement en aantrekkelijke mogelijkheden voor eigen gebruik in een regio vol verrassingen. Is jouw interesse gewekt en wens je meer informatie? Bezoek dan de website.

 

 

 

Projectgegevens

Project

Boutique Hotel Philippine

Locatie

Philipsplein Philippine

Omvang

20 hotelappartementen

Architect

Eigen architect

Opdrachtgever

TEAMforREAL

Startdatum

februari 2024

Opleverdatum

april 2025