Naar alle projecten

Havelaar Colijnsplaat

Altijd al in een nieuwbouwwoning in Noord-Beveland willen wonen? Dat kan nu in het pittoreske Colijnsplaat, gelegen in het prachtige Zeeuwse landschap! Nieuwbouwproject Havelaar bestaat uit 5 gezinswoningen aan de Havelaarstraat in Colijnsplaat. Dit project biedt een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en comfortabele woning in een idyllische omgeving.

Plan Havelaar

De nieuwbouwwoningen van Havelaar zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Ze bieden een perfecte combinatie van hedendaags comfort en architectonische stijl die harmonieus samensmelt met de omgeving. 

Duurzaam en energieneutraal wonen

De woningen in Plan Havelaarstraat zijn energie neutraal en hebben een A++++ label. Het dak, de muren en vloeren van de woningen zijn zeer goed geïsoleerd en daardoor toch en vochtvrij. Met de zonnepanelen op de woningen wek je zelf energie op die je nodig hebt. Daardoor bespaar je fors op je energiekosten. En door energie neutraal te wonen, lever je een positieve bijdrage aan het klimaat.

Colijnsplaat aan de oosterschelde

Naast de prachtige woningen biedt Havelaar ook een geweldige leefomgeving. Colijnsplaat is een karakteristiek dorp aan de  Oosterschelde waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. IN Colijnsplaat heb je een jachthaven, gezellige restaurants en historische bezienswaardigheden, zoals de karakteristieke molens.

Ruime Gezinswoning

Deze mooie en ruime gezinswoningen hebben een speelse indeling en 3 ruime slaapkamers plus een riante zolderverdieping bereikbaar met een vast trap waar een vierde slaapkamer kan worden gecreëerd.

De achtertuin is heerlijk ruim, goed gelegen voor de zon en beschikt over een stenen berging. Door de openslaande tuindeuren in de woonkamer lopen binnen en buiten in de zomerperiode naadloos in elkaar over.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt van Plan Havelaarstraat wordt gebouwd met aandacht voor detail en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Geheel naar eigen smaak in te richten!

Samen met de aannemer bespreek je de overige zaken, zoals de vloer en het schilderwerk. Zo sluit jouw woning perfect aan op de wensen die jij en je gezin stellen aan zorgeloos en comfortabel wonen en leven.

Interesse?

Ben je op zoek naar een prachtige nieuwe woning in een charmante omgeving? Ontdek dan nu de mogelijkheden die het nieuwbouwproject Havelaar in Colijnsplaat te bieden heeft. Neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie en om te bespreken hoe we jouw woondromen kunnen verwezenlijken.

Vermeulen Makelaars
0115-694090
info@vermeulen-makelaars.nl

 

Welkom bij Havelaar - jouw ideale thuis in Colijnsplaat!

Projectgegevens

Project

Havelaar Colijnsplaat

Locatie

Havelaarstraat, Colijnsplaat

Omvang

5 woningen

Architect

Aannemingsbedrijf Fraanje

Opdrachtgever

Aannemingsbedrijf Fraanje