Naar alle projecten

St. Anna Harbour Resort

Met Sint Anna Harbour Resort ontstaat een stukje Riviera in Zeeland. Aan de bruisende getijdehaven van Sint-Annaland. Dichtbij, maar ver weg van de hectiek van de stad. Toevluchtsoord voor rustzoekers, levensgenieters en bon vivants. Maar vooral voor visionairs. Mensen die de potentie en enorme waarde van deze plek en ontwikkeling tijdig inzien en er nú al naar uitkijken om hier te gaan genieten.

Op het havenplateau van het pittoreske Zeeuwse dorp verrijzen twee luxe appartementengebouwen, welke gefaseerd geïntroduceerd zullen worden. Later dit jaar (2024) volgt de introductie van een uniek, en exclusief landmarkhotel; de ‘kroon’ op het illustere havenplateu. Stuk voor stuk statements van goede smaak én next level kwaliteit. 

Appartementengebouw Oost Dock gaat als eerste in de verkoop. 

De statige gebouwen die op het havenplateau verschijnen bieden ruimte aan zeventien royale appartementen van maar liefst 90 tot 120 m2. Georiënteerd op de zonnige dorpszijde of natuurlijke waterzijde maakt het kiezen tussen deze uitdagend. Het Penthouse bied de ultieme ervaring van het Sint Anna Harbour Resort met een oppervlakte van maar liefst circa 210 m2 geflankeerd aan beide zijden met rooftop terrassen over volle lengte. 

MEER INFO?

Dit project is een van de vele utiliteitsbouw  projecten die wij realiseren. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 


Projectgegevens

Project

St. Anna Harbour Resort

Locatie

Sint-Annaland

Omvang

2 appartementengebouwen en 1 landmark

Architect

van der Hoeven

Opdrachtgever

Fraanje Projectontwikkeling en TEAMforREAL

Startdatum

augustus 2024

Joost Polderdijk
Joost Polderdijk
Bedrijfsleider