Naar alle projecten

Aria fase 12, Goes

Tussen het centrum van Goes en de dorpen ‘s-Gravenpolder en ‘s-Heer Abtskerke ligt de nieuwbouwwijk Aria. De historie van deze locatie, het Pykeswegje en de statige, monumentale boerderij ‘Hof Welgelegen’ uit 1674, geeft Aria een eigen karakter.

Pykesweide, natuur en dorpse sfeer komen samen

Pykesweide is het nieuwe en meest zuidelijke deel van Aria. De naam verwijst naar de historische locatie aan het Pykeswegje en naar de ligging in een weidse plattelandsomgeving. De natuur die in de polder te vinden is, wordt doorgetrokken in dit deel van de wijk. Zo vormen de kenmerkende bouwstijl van de Zeeuwse dorpen en de flora uit de polder de belangrijkste inspiratiebronnen voor Pykesweide.

Aria fase 12 

Een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten, even een praatje maken en waar buurtkinderen samen spelen in de groene omgeving. Op de grens van het ruime stadspark en de monumentale Zeeuwse boerderij Hof Welgelegen wordt een nieuwe fase gerealiseerd, Pykesweide, Aria Fase 12.

In deze fase worden alle positieve karaktertrekken van de Zeeuwse dorpen gecombineerd in één buurt. Een pleintje met veel groen vormt het centrale hart. Daaromheen worden woningen in diverse formaten en stijlen gerealiseerd. Door authentieke elementen en hoogwaardige ontwerpen vormen deze woningen een mooi geheel.

Zeeuwse pleintjes nieuwe stijl

Gezellig een praatje maken met de buren en genieten van de zon en het groen. De knusse pleintjes zorgen voor een veilige omgeving waarin jong en oud zich thuis voelt. In diverse historische Zeeuwse dorpen en binnensteden zijn authentieke pleintjes te vinden. In Aria krijgt deze sfeer een nieuwe vorm. De woningen staan in een ring om een groenpartij, waardoor er een sfeervol en autoluw plein ontstaat. De meeste woningen aan dit pleintje hebben een volledig woonprogramma op de begane grond. Het gelijkvloerse programma maakt deze woningen geschikt voor zowel senioren die op zoek zijn naar een levensloopwoning. Daarnaast zijn er verschillende reguliere eengezinswoningen, uitermate geschikt voor gezinnen die hun kinderen rustig op het pleintje laten spelen.

Karaktertistieke herenhuizen

Aan de zuidrand verrijzen herenhuizen die doen denken aan de statige burgemeestershuizen, dokterswoningen of pastorieën die men terug vindt in Zeeuwse dorpen en steden. Het grote woonoppervlak en de kavels met parkeren op eigen terrein, geven je de ruimte om wonen een eigen invulling te geven. De herenhuizen zijn geschakeld, maar hebben elk een unieke gevel. Samen vormen de woningen een geheel. Deze woningen staan aan de rand van Aria en hebben vrij uitzicht op een park met waterpartij.

Wonen aan het pykeswegje

Met de ligging in het verlengde van de monumentale boerderij ‘Hof Welgelegen’ aan het Pykeswegje voel je de sfeer van het Zeeuwse platteland. Leuke dakkapellen en overkapte entree’s versterken dit gevoel. Deze nieuwbouwwoningen zijn onder andere geschikt voor gezinnen. Er worden twee rijen met drie-onder-één-kap-woningen gerealiseerd. De woningen hebben standaard een uitbouw van 2,40 meter en dus veel
leefruimte op de begane grond. Houd je van ruimte en comfort? De vrijstaande woningen bieden alle mogelijkheden om het leven gemakkelijk te maken.

Woning kopen!

INteresse? 

Wil je op de hoogte blijven van het project Aria Goes fase 12? Bezoek dan de projectpagina en vul het formulier in en wij zullen je via de mail op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen rondom het project. 

Heb je bouw- of verbouwplannen en ben je op zoek naar een bouwbedrijf? Neem dan contact met ons op en we vertellen graag meer over onze dienstverlening!  

 

Projectgegevens

Project

Aria fase 12, Goes

Locatie

Goes, Zeeland

Omvang

39 woningen

Opdrachtgever

Fraanje Vastgoed

Wieland Zwemer
Wieland Zwemer
Senior-Projectontwikkelaar Zeeuwse