Aannemer en ontwikkelaar in Zeeland

Fraanje is een Zeeuws familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring.
Een warm bedrijf met een open en toegankelijk karakter. Als toonaangevende ontwikkelaar en bouwer voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers zijn wij met name actief in Zuidwest-Nederland. Wij zijn een vakkundige partner die bouwt aan duurzame relaties.

Interesse?

Neem contact op

WAAROM KIEZEN VOOR FRAANJE?

Wij bieden een totaalconcept aan voor iedereen met ontwikkel-, bouw- en verbouwplannen. Van ontwikkeling tot creatie, uitvoering en meerjarig onderhoud. Maar we doen meer… Wij luisteren, denken mee en gaan altijd voor de beste oplossing. Samen met jou. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!

“Wij begrijpen dat het niet alleen om stenen gaat, maar juist om de mensen die willen wonen, werken en leven.”

Onze professionaliteit en jarenlange ervaring combineren we met ons familiaire karakter. Betrouwbaar, betrokken en klantvriendelijk. Voor ons is aandacht voor de klant heel gewoon. De relatie met klanten staat centraal bij alles wat we doen. We zijn toegankelijk voor iedereen. Dit doen we uiteraard met respect voor mens en natuur.

FRAANJE ALS PARTNER OF MEDE-INVESTEERDER

We realiseren zelfstandig bouwprojecten en treden ook op als partner of mede-investeerder voor projecten. Hierin onderscheiden we ons door onze nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Met een gedreven ondernemerszin waarborgen we tevredenheid bij alle betrokken partijen uit het bouwproces. Het doel? Toegevoegde waarde leveren.

Nieuwsgierig naar alle facetten binnen Fraanje? Bekijk dan ook de volgende pagina's. Professioneel Betrokken Klantgericht