Naar alle projecten

Kaaischans Residentie, Aardenburg

In het voormalige gebouw van de Rabobank in het hartje van Aardenburg worden veertien zelfstandige, levensloopbestendige woonappartementen gebouwd. De nieuwe residentie, met hoofdingang aan het Kaaiplein, is centraal gelegen in Aardenburg en biedt zicht op de welbekende kikkerfontein. Wonen naast de gezellige weekmarkt en nabij de supermarkt.

Welkom in Residentie De Kaaischans te Aardenburg!

Contactpersoon

ZwinRegio Vastgoedmakelaars

Bezoek de project website

Aardenburg heeft het allemaal: de gezelligheid van een dorp, een rijke historie en veel groen. Daarbij komen nog de dorpse supermarkt en wekelijkse versmarkt, waardoor je voor dagelijkse voorzieningen het stadje niet eens uit hoeft. Verder is het naar het strand slechts een kwartier autorijden. Voor uitstapjes naar bruisende steden is er ruim keuze uit onder andere de steden Oostende, Brugge en Gent.

Alles is in Residentie De Kaaischans gericht op wonen zonder zorgen: alle veertien appartementen in het voormalige Rabobank-gebouw zijn levensloopbestendig. Dit betekent dat de appartementen gelijkvloers zijn en er een lift in het gebouw aanwezig is. De appartementen variëren van 70 tot 111 m² groot en hebben bijna allemaal een tweede slaap- of hobbykamer. Ook is er gedacht aan buitenruimte: alle appartementen hebben een Frans balkon of een dakterras.

  • Ruime, gelijkvloerse appartementen
  • Frans balkon of dakterras
  • Mét tweede slaap- of hobbykamer
  • Inclusief eigen berging en parkeerplek
  • Nu al vanaf € 249.000 VON

INTERESSE

Benieuwd wat dit project je nog meer te bieden heeft? Of heb je interesse in een van de appartementen? Neem contact op met de verkopend makelaar. 

Zwin Regio Vastgoedmakelaars 
Telefoonnummer: 0117-42 06 88
E-mail: info@zwinregio.com 

Projectgegevens

Project

Kaaischans Residentie, Aardenburg

Locatie

Aardenburg, Zeeland

Omvang

14 levensloopbestendige appartementen

Architect

Aannemingsbedrijf Fraanje BV

Opdrachtgever

Haagen Onroerend Goed BV

Startdatum

maart 2021

Opleverdatum

december 2021