Naar alle projecten

Kaaischans Residentie, Aardenburg

Gelijkvloers wonen in hartje Aardenburg? Dat is nu mogelijk! Aan het Kaaiplein met de welbekende kikkerfontein zijn 14 levensloopbestendige appartementen te koop. Waar vroeger de Rabobank dienst deed, komt nu Residentie De Kaaischans te Aardenburg! Geniet van de reuring op het plein, gezellige weekmarkt of maak een uitstapje naar Sluis, Gent of Knokke. ZwinRegio Vastgoedmakelaar informeert je graag verder!

Aardenburg heeft het allemaal: de gezelligheid van een dorp, een rijke historie en veel groen. Daarbij komen nog de dorpse supermarkt en wekelijkse versmarkt, waardoor je voor dagelijkse voorzieningen het stadje niet eens uit hoeft. Verder is het naar het strand slechts een kwartier autorijden. Voor uitstapjes naar bruisende steden is er ruim keuze uit onder andere de steden Oostende, Brugge en Gent.

Alles is in Residentie De Kaaischans gericht op wonen zonder zorgen: alle veertien appartementen in het voormalige Rabobank-gebouw zijn levensloopbestendig. Dit betekent dat de appartementen gelijkvloers zijn en er een lift in het gebouw aanwezig is. De appartementen variëren van 70 tot 111 m² groot en hebben bijna allemaal een tweede slaap- of hobbykamer. Ook is er gedacht aan buitenruimte: alle appartementen hebben een Frans balkon of een dakterras.

  • Ruime, gelijkvloerse appartementen
  • Frans balkon of dakterras
  • Mét tweede slaap- of hobbykamer
  • Inclusief eigen berging en parkeerplek
  • Nu al vanaf € 256.000 VON

WOning kopen!

INTERESSE?

Benieuwd wat dit project je nog meer te bieden heeft? Of heb je interesse in een van de appartementen? Neem contact op met de verkopend makelaar. 

Zwin Regio Vastgoedmakelaars 
Telefoonnummer: 0117-42 06 88
E-mail: info@zwinregio.com 

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van projectontwikkeling? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

Kaaischans Residentie, Aardenburg

Locatie

Aardenburg, Zeeland

Omvang

14 levensloopbestendige appartementen

Architect

Aannemingsbedrijf Fraanje BV

Opdrachtgever

Dothor Projecten BV

Startdatum

april 2022

Opleverdatum

juni 2023