Naar alle projecten

Stadshof Klein Frankrijk, Goes

Op een historische en groene locatie in Goes ontwikkelen we een sfeervolle woonomgeving. Aan de rand van het stadscentrum komen 34 luxe en comfortabele appartementen. Oude tijden herleven er in nieuwe vormen en uitvoeringen. Dit zonder het groene en lommerrijke karakter van het perceel geweld aan te doen, maar door deze te versterken.

Contactpersoon

Schrijver Versluys

Woning kopen!

Stadshof Klein Frankrijk te Goes. De voormalige, grote boerenschuur met oranje kap zal herbouwd worden. Daarnaast verschijnt, in fraai contrast daarmee, een strak en toch organisch ogend bijgebouw met zadeldak. In beide gebouwen zijn koop- en huurappartementen voorzien. De bestaande, monumentale boerenwoning zal in originele staat gerestaureerd worden.

Bij deze gebiedsontwikkeling wordt ingestoken op duurzaam, energiebewust en groen bouwen, wonen en leven. Het is wonen in weelderig groen, genietend van comfort, luxe, privacy en weldadige rust. En dat op loopafstand van de Goese binnenstad. Ook wordt ingezet op de geborgenheid en veiligheid van een binnenhof, waar ruimte is voor saamhorigheid en ontmoetingsfaciliteiten.

Kortom: 34 koop- en huurappartementen in diverse groottes en prijsklassen, levensloopbestendig en maisonnettes. Momenteel werken we de plannen verder uit. We verwachten medio 2024 de appartementen in de verkoop te kunnen brengen.

Voor meer informatie en aanmelden voor de nieuwsbrief, zie www.stadshofkleinfrankrijk.nl


Projectgegevens

Project

Stadshof Klein Frankrijk, Goes

Locatie

Goes, Zeeland

Omvang

34 koop- en huurappartementen

Architect

Kort Geijtenbeek

Opdrachtgever

Eigen ontwikkeling