schilder

Als schilder ken je je vak en weet je van aanpakken. Ons klantenbestand is heel divers dus geen werkdag is hetzelfde! Je werk bestaat voornamelijk uit het herstellen van schades, via verzekeraars. Je werkt precies en kwaliteit staat voorop. In deze functie werk je zelfstandig, veelal bij particulieren, en krijg je de ruimte om zelf te beslissen met welke materialen je het beste de klus kunt klaren. Je werkt volgens de opleveringsafspraken zodat de klant tevreden is wanneer jij de deur achter je dicht trekt.

GEÏNTeRESSEERD?

BEL ONS

Samen naar de top

Wij bouwen aan de hoogste klantwaardering. Of het nu gaat om een eenvoudig bouwwerk of een complex bedrijfspand. Het bouwproces optimaliseren we door gebruik te maken van nieuwe technologieën en het denken in slimme oplossingen. Hierdoor wordt het eindproduct nog beter.

Welkom in het team

Binnen Aannemingsbedrijf Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt c.a. 200 collega`s. De meeste collega`s hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ben jij enthousiast en leergierig? Dan benutten wij graag jouw frisse blik om ons team te versterken.

Wat breng jij mee?

Je bent enthousiast en je kent het belang van samenwerking. Je hebt kennis van en ervaring in het schildersvak. De werkzaamheden vinden vooral plaats in West-Brabant, dus je woont op een acceptabele reisafstand van dit werkgebied. Je bent een harde werker en flexibel. Je denkt in oplossingen en bent gewend om zelfstandig te werken. Verder ben je:

  • 40 uur per week beschikbaar
  • werkzaam / ervaring in het schildersvak
  • ervaring met spackspuiten is een pré

Wat wij bieden

Bij Aannemingsbedrijf Fraanje verdien je een goed salaris. De extra`s zijn ook concurrerend. En het meest waardevolle: je collega`s. Daarnaast krijg je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een mooie pensioenregeling en fijne werksfeer. Al het andere? Aan alles, van cursus tot vakantieregeling, wordt gedacht.

Geïnteresseerd?

Voor vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HRM, 0113-615500. Je sollicitatie, voorzien van CV zien wij graag tegemoet op e-mailadres vacatures@fraanje.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.