Aannemer Zeeland

Aannemer Zeeland; dat is precies wat we zijn! Je zoekt een betrouwbare partner die jou helpt bij het realiseren van jouw plannen als het gaat om uitbreiding, renovering of nieuwbouw van een bedrijfspand of woning? Als toonaangevend bouw- en ontwikkelingsbedrijf voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers willen wij bouwen aan een betere wereld voor iedereen. Op deze pagina vertellen we graag over de bouwfacetten waar wij jou mee kunnen helpen en geven we je tips voor het kiezen van een aannemersbedrijf.  Ben je gelijk al nieuwsgierig naar wat bouwbedrijf Fraanje voor je zou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie over aannemersbedrijf Fraanje

Neem contact op

Al meer dan 100 jaar dé aannemer in Zeeland

De gebroeders Fraanje legden reeds in de jaren '20 van de vorige eeuw de eerste fundamenten voor ons aannemersbedrijf in Zeeland; in Lewedorp om precies te zijn. We richtten ons toen met name op het maken van wagens en de bouw van loodsen. Maar in de loop der jaren werd deze dienstverlening steeds verder uitgebreid; we boorden nieuwe sectoren aan en we specialiseerden ons steeds meer in projecten op het gebied van openbare bouwwerken, (sociale) woningbouw en scholen. Zodoende maakten onderhoud, renovatie en verbouw, naast nieuwbouw, ook deel uit van ons dienstenpakket. 

De aannemer die we vandaag de dag zijn heeft kwaliteit en service voorop staan. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel en hebben we 'samen bouwen aan de toekomst' tot onze missie gemaakt. Het is de basis van waaruit wij iedere dag samen te werk gaan en bouwen aan optimale oplossingen die de verwachtingen van onze opdrachtgevers waarmaken!

Aannemer Zeeland; wij bouwen duurzaam!

Naast een duurzame werkwijze en duurzame oplossingen staan duurzame relaties met alle betrokken partijen centraal. Alleen op die manier kunnen we met onze oplossingen ervoor zorgen dat jij straks fijn kunt leven of succesvol kunt werken in jouw nieuwe of verbouwde omgeving!

Lees hoe wij duurzaam bouwen

AannemerSBEDRIJF Zeeland; onze bouwexpertises

Zoek je een 'aannemer Zeeland' die jou kan helpen bij het uitvoeren van jouw nieuw- of verbouwplannen, het renoveren van jouw woning of bedrijfspand of het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden? 

Wij zijn een vakkundige partner die bouwt aan duurzame relaties. Als aannemer en bouwbedrijf bieden we een totaalconcept aan voor iedereen met ontwikkel-, bouw- en verbouwplannen. Dat gaat van ontwikkeling tot creatie en uitvoering tot aan meerjarig onderhoud. We zijn met name actief in Zuidwest-Nederland; Zeeland (Zierikzee-Middelburg-Terneuzen), het zuiden van Zuid-Holland (Rotterdam-Den Haag) en het westen van Noord-Brabant (Breda-Tilburg). Hoe ziet ons pallet aan bouwexpertises er dan uit?

 • Projectontwikkeling
  Bij de ontwikkeling van een plan denken wij eerst goed na over voor wie je het wilt maken, wat je wilt maken en waarom. Daardoor is ieder project uniek.

 • Bedrijfspand bouwen
  Wil jij een nieuw bedrijfspand of kantoor laten bouwen? Of juist uitbreiden, verbouwen of renoveren? Wij denken met je mee en bouwen voor jou succes.

 • Utiliteitsbouw
  Ons team in utiliteitsbouw staat voor je klaar! Of het nu gaat om een maatschappelijk onderkomen of juist een commerciële ruimte. Wij bouwen samen met jou.

 • Projectmatige woningbouw
  Toe aan een nieuwe woning of een appartement? Wij bouwen samen aan jouw nieuwe woning middels een gestructureerd bouwproces op projectmatige basis.

 • Particuliere woningbouw
  Kies bij de realisatie van jouw eigen woning voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en het gemak van een RiantHuis van Fraanje.

 • Service & onderhoud
  Een bestaande woning of bouw aanpassen? Wij verbouwen, voorzien in onderhoudswerkzaamheden maar helpen ook bij klussen zoals een renovatie of een aanbouw.

Aannemer in Zeeland of Bouwbedrijf? 

Vaak worden de termen aannemer en bouwbedrijf door elkaar gebruikt. Dat is an sich niet heel bezwaarlijk, maar er is wel degelijk verschil tussen beide termen. Zo is een aannemer een persoon of een bedrijf (aannemersbedrijf) die jouw bouwproject van a tot z coördineert en bovendien zorgt voor de complete organisatie en aansturing van andere uitvoerders. 

Een bouwbedrijf is het bedrijf dat de bouwwerkzaamheden daadwerkelijk uitvoert. In dit geval is voor jouw bouwproject, van relatief kleine verbouwing of onderhoudsklus tot een compleet nieuwbouwproject Fraanje jouw aannemer én het bouwbedrijf! Zo weet je zeker dat er korte lijnen zijn tussen beide partijen. Eigenlijk zijn die lijntjes er nauwelijks omdat er rechtstreeks geschakeld wordt!

Hoe kies je een aannemer? 

Bij het selecteren van een aannemersbedrijf zijn er wel een aantal zaken waar je op kunt of moet letten. 

In de eerste plaats is het verstandig om, bij het selecteren van een aannemer, te letten op de specialismen van de betreffende aannemer. Het lijkt voor de hand liggend maar hier worden vaak inschattingsfouten gemaakt door opdrachtgevers. Ga altijd in zee met een aannemer die gespecialiseerd is in badkamers als je een badkamer wilt verbouwen. 

Probeer bij het selecteren van het juiste aannemersbedrijf te kijken naar een erkende aannemer. Erkende aannemers zijn getest door een officiële organisatie op onder andere technische capaciteiten en financiële draagkracht. Daarom is het zoeken van erkende aannemers ook altijd verstandig!

Bij het zoeken en selecteren van de juiste aannemer(s) kom je wellicht de term 'geregistreerde aannemer' tegen. Een aannemer die aangeeft geregistreerd te zijn, heeft een registratienummer van de overheid gekregen. Een groot voordeel van het inschakelen van een zogenaamd geregistreerde aannemersbedrijf is dat je kunt profiteren van een verlaagd btw-tarief van 9% en van een eventuele fiscale premie. 

Let op: een geregistreerde aannemers is niet persé een erkende aannemer. 

Als erkend aannemersbedrijf in Zeeland zijn wij tevens voorzien van een registratienummer. Neem contact met ons op zodat je we alles kunnen vertellen over onze dienstverlening en de eventuele fiscale voordelen waar je van kunt profiteren. 

Naast bovenstaande kenmerken van een aannemer adviseren we om een aannemer te zoeken uit de buurt van jouw bouwproject. De aannemer kent zodoende de omgeving. Bovendien ben je hierdoor minder geld kwijt aan bijvoorbeeld voorrijkosten. Als aannemer in Zeeland zijn wij met name actief in Zuidwest-Nederland; Zeeland, het zuiden van Zuid-Holland en het westen van Noord-Brabant. Is dat bij jou in de buurt?

Tenslotte is het altijd goed om naar referenties te kijken, de projecten te bekijken die de aannemer of het aannemersbedrijf heeft uitgevoerd én de na te gaan welke keurmerken de betreffende aannemer of aannemersbedrijf bezit. Dit kan bijvoorbeeld het Bouwgarant keurmerk zijn of het SKG-IKOB keurmerk.

Ben je benieuwd naar de project die aannemer Fraanje in het (recente) verleden heeft uitgevoerd? Bekijk dan onze projectenpagina. Of wil je meer informatie inwinnen over de keurmerken die Fraanje in het bezit heeft? Neem dan contact met ons op!

Fraanje als aannemer in Zeeland voor jouw bouwproject

Waar kunnen we je mee helpen? Als aannemer Zeeland helpen we je met alle bouwklussen die er maar zijn. We ontwikkelen, bouwen en verbouwen binnen zowel de particuliere als de zakelijke markt met kwaliteit als basis! Ben je benieuwd hoe wij als betrouwbare bouwpartner jouw verwachtingen waar gaan maken? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag alles over bouwbedrijf Fraanje! Samen komen we tot de beste oplossing zodat jij, als opdrachtgever, fijn kunt wonen, werken of beleven!

Maak alvast kennis met Fraanje via onderstaand bedrijfsfilmje:

Neem contact op