Aannemer Middelburg

Waar kunnen we jou mee helpen? Een uitbreiding, renovering of nieuwbouw van een bedrijfspand of woning? Als aannemer nabij Middelburg zijn wij breed inzetbaar op het gebied van bouwen voor zowel bedrijven als particulieren. We doen er alles aan zodat jij, als opdrachtgever, fijn kunt werken, wonen of beleven. Heb jij (ver)bouwplannen in de omgeving van Middelburg? We gaan graag met je in gesprek.

Meer informatie over aannemersbedrijf Fraanje

NEEM CONTACT OP

Samen duurzaam bouwen in Middelburg

Wij vinden het belangrijk dat mensen gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en verblijven. Een gezonde duurzame leefomgeving voor iedereen is daarbij ons uitgangspunt. We zijn dagelijks op zoek naar verbetering en vernieuwing. We werken slim en inventief samen met elkaar, onze partners en met jou als opdrachtgever. Wij gaan voor blije medewerkers en langdurige klantrelaties. Daarnaast steken we veel tijd en energie in maatschappelijke initiatieven – projecten van onszelf maar ook mooie initiatieven van anderen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een toekomst waarin een duurzame leefomgeving centraal staat. 


Onze expertises

Zoek je een aannemer of bouwbedrijf in Middelburg die jou kan helpen bij het bouwen of verbouwen van jouw woning of bedrijfspand? Wij bieden een totaalconcept aan en ontzorgen jou bij het hele project. Van ontwikkeling tot uitvoering, maar ook de nazorg en het meerjarig onderhoud. We zijn met name actief in Zeeland (onder andere in Vlissingen, Terneuzen en Goes), Zuid-Holland en West-Brabant.  

We hebben een breed pallet aan bouwexpertises, we horen graag op welk gebied jij onze hulp kunt gebruik.

 • Projectontwikkeling
  In eigen beheer ontwikkelen wij realiseren diverse bouwprojecten. Projectontwikkeling in de particuliere- en zakelijke markt. Wij nemen onze verantwoording van begin tot het einde. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel.
 • Utiliteitsbouw
  Of je nu op zoek bent naar een aannemer voor het bouwen van een kantoor, fabriek, winkel of een school. We denken met je mee van ontwerp tot en met het onderhoud van jouw nieuwe pand. De lijnen binnen de utiliteitsbouw zijn kort waardoor het proces soepel verloopt.
 • Projectmatige woningbouw
  Wij bouwen samen aan jouw nieuwe huis of appartement. Tijdens het gehele bouwproces heb je als koper één vast aanspreekpunt. De woonwensen van de kopers staan centraal in het hele project.  
 • Particuliere woningbouw
  Wij bouwen kwalitatief hoogwaardige woningen tegen scherpe prijzen. RiantHuis is ons woningconcept met een breed assortiment woningen en bouwstijlen. Voor elke stijl en ieder budget kun je bij ons terecht.    

NEEM CONTACT OP

Fraanje, jouw aannemer in Middelburg

Vanuit het Zeeuwse dorp Lewedorp, nabij Middelburg, legde de gebroeders Fraanje ruim 100 jaar geleden de eerste fundamenten voor Bouwbedrijf Fraanje. Zij richtte zich toen vooral op de bouw van loodsen. Een echte dorpsaannemer, een bedrijf dat kwaliteit en service altijd vooropstelde. En dat doen we nog steeds! Onze expertise zijn in de loop der jaren steeds verder uitgebreid, zowel in de particulier- als zakelijke markt. We richten ons op (sociale) woningbouw, maar zijn ook heel actief op het gebied van utiliteitsbouw. Binnen de zakelijke markt bouwen we aan grote projecten als kantoren, scholen, fabrieken en openbare bouwwerken. Mooie bouwprojecten in Middelburg en ver daarbuiten. 

MEER OVER BOUWBEDRIJF FRAANJE

Projecten in Middelburg

In de afgelopen periode hebben we mooie projecten mogen uitvoeren in met name Middelburg en omgeving. Zo hebben we vorig jaar het hotel Van der Valk Middelburg uitgebreid zodat er nog meer en beter gebruik kan worden gemaakt van de welness voorzieningen avn het hotel. 

Ook onder de noemer 'utiliteitsbouw' valt het project Woonzorggebouw Thuismakers waar we op dit moment druk mee bezig zijn. Ook hebben we vanuit onze expertise bedrijfsbouw een modern bedrijfspand gebouwd voor Unipharma. Het bedrijfspand is direct gelegen langs de N57. 

Aannemer Middelburg voor uw bedrijfsbouw

Wil je meer weten over onze dienstverlening als aannemer in Middelburg en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Neem contact op