Naar alle projecten

Park Toorenvliedt

Ervaar het buitenleven in alle comfort en luxe, zonder compromissen. Welkom bij Park Toorenvliedt, een groene oase met een rijke geschiedenis.

Locatie

De appartementen, gelegen op slechts een steenworp afstand van het bruisende historische stadscentrum van Middelburg, biedt de perfecte combinatie van historie en natuurlijke schoonheid. 

De omgeving van Park Toorenvliedt biedt een rijkdom aan nabij gelegen voorzieningen. De prachtige Walcherse kust met haar brede stranden, bossen en monumentale historische plaatsen zoals Veere, omringen deze exclusieve woonplek.Wanneer u in Park Toorenvliedt woont, bent u altijd goed bereikbaar en heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. 

architectuur

Geniet van het beste van beide werelden. Dankzij het doordachte ontwerp van de architect worden binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden, met royale raampartijen en een strak, slim kozijnontwerp. Ervaar het buitenleven in alle comfort en luxe, zonder compromissen.

Ieder appartement biedt een unieke beleving op de prachtige omgeving. Doordat de indeling per appartement ook varieert, heeft elk appartement zijn eigen gevoel en karakter. 

 

Projectgegevens

Project

Park Toorenvliedt

Locatie

Middelburg

Omvang

16 appartementen