Bouwbedrijf Zeeland - Aannemer en Ontwikkelaar Fraanje

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in Zeeland om jouw plannen als het gaat om uitbreiding, renovering of nieuwbouw van een bedrijfspand of woning? Als toonaangevende ontwikkelaar en bouwer voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers willen wij bouwen aan een betere wereld voor iedereen. Op deze pagina vertellen we graag over de bouwfacetten waar wij jou mee kunnen helpen. Ben je gelijk al nieuwsgiering wat bouwbedrijf Fraanje voor je zou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! 

Meer informatie

Neem contact op!

Contact

bouwbedrijf in zeeland; al meer dan 100 jaar

Al in de jaren '20 legden de gebroeders Fraanje de eerste fundamenten voor ons bouwbedrijf in Zeeland; in Lewedorp om precies te zijn. Het bouwbedrijf van toen richtte zich met name op het maken van wagens en de bouw van loodsen. Geleidelijk werd deze dienstverlening steeds verder uitgebreid, werden nieuwe sectoren aangeboord en realiseerden we projecten op het gebied van (sociale) woningbouw, openbare bouwwerken en scholen. En zo werden, naast nieuwbouw, ook verbouw, onderhoud en renovatie toegevoegd aan het dienstenpallet van het bouwbedrijf zoals dat nu bestaat. Altijd zijn kwaliteit en service voorop blijven staan! En dat is nog steeds zo!

Vandaag de dag zijn we een bouwbedrijf dat 'Duurzaamheid' hoog in het vaandel heeft staan. We hebben niet voor niets 'samen bouwen aan de toekomst' tot onze missie gemaakt. Het is de basis van waaruit wij iedere dag samen te werk gaan en bouwen aan optimale oplossingen die de verwachtingen van onze opdrachtgevers waarmaken! 

Naast een duurzame werkwijze en duurzame oplossingen staan duurzame relaties met alle betrokken partijen ook centraal. Alleen op die manier kunnen we met onze oplossingen ervoor zorgen dat jij straks fijn kunt werken of succesvol kunt werken! 

Lees meer over hoe wij duurzaam bouwen

Bouwbedrijf Zeeland; onze expertises

Wij zijn een vakkundige partner die bouwt aan duurzame relaties. Als bouwbedrijf bieden we een totaalconcept aan voor iedereen met ontwikkel-, bouw- en verbouwplannen. Dat gaat van ontwikkeling tot creatie en uitvoering tot aan meerjarig onderhoud. We zijn met name actief in Zuidwest-Nederland; Zeeland, het zuiden van Zuid-Holland en het westen van Noord-Brabant: het gebied tussen Rotterdam/Den Haag -  Middelburg/Terneuzen/Vlissingen/Goes - Breda/Tilburg. Hoe ziet ons pallet aan bouwexpertises er dan uit?

Projectontwikkeling voor een duurzame leefomgeving

We willen duurzaam bouwen en een duurzame leefomgeving creëren. Zodra we met een opdrachtgever gaan praten over projectontwikkeling komen aspecten als veiligheid, gezondheid, maatschappelijke waarde van een gebied en de natuur aan bod. We zijn een bouwbedrijf en we willen natuurlijk mooie bouwprojecten realiseren, maar het gebied rondom een bouwproject vinden wij minstens zo belangrijk. We passen deze denkwijze toe bij ieder ontwikkeltraject waardoor we een dergelijk traject echt betekenis kunnen geven. Ben je benieuwd welke projecten we al gerealiseerd hebben? Bekijk dan onze projectenpagina

“Wij willen een duurzame leefomgeving creëren en echt betekenis geven aan die omgeving.”

Lees het interview met projectontwikkelaar Wieland Zwemer 

Bedrijfsbouw

Als bouwbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring zijn we jouw professionele partner als het gaat om bedrijfsbouw. Of het nu gaat om het realiseren van een nieuw bedrijfsgebouw, kantoor, bedrijfshal of je wilt juist het huidige bedrijfspand renoveren of verbouwen of uitbreiden met misschien wel nieuwbouw bedrijfsunits. We denken graag met je mee over hoe jouw bedrijfsactviteiten zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden in een optimaal bedrijfspand of nieuw kantoor. 

Maak kennis met ons team 'Bedrijfsbouw' en neem contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsbouw te bespreken. 

Utiliteitsbouw

Uitbreiding hotel Van der Valk in Middelburg, Hotel Kaapwest in Westkapelle of Centraal kantoor Curamare in Dirksland. Het zijn enkele voorbeelden van succesvolle projecten die we in de afgelopen jaren gerealiseerd hebben als het gaat om utiliteitsbouw. Zoals je kunt zien, is utiliteitsbouw een breed begrip binnen Fraanje. Onder deze noemer realiseren we commerciële ruimtes als hotels en recreatie-oorden maar ook op maatschappelijk vlak helpen we je graag, denk aan scholen, kerken en zorgcomplexen. Wij al deze projecten ontzorgen we je bij het gehele proces: we denken mee in de ontwerpfase en nemen het onderhoud en de nazorg voor je uit handen! Utiliteitsbouw bij Fraanje is voor ons het complete plaatje!

Team Utiliteitsbouw van bouwbedrijf Fraanje in Zeeland staat voor je klaar!

Woningbouw

Wie bouwbedrijf zegt, zegt woningbouw. Woningbouw behoort inderdaad tot een van de expertises van Fraanje! De expertise 'woningbouw' is bij Fraanje opgesplitst in twee takken. Bij projectmatige woningbouw worden we als bouwbedrijf ingezet om een nieuwbouwproject te realiseren. Dat gaat van een chique appartement in Tholen tot aan een twee-onder-een-kapwoning in Goes waarbij het realiseren van kwalitatief hoogdwaardige woningen én persoonlijke aandacht centraal staan. Naast de bouwwerkzaamheden begeleiden we de koper vanaf de handtekening bij de makelaar tot aan de sleuteloverdracht. 

Naast projectmatige woningbouw helpen we je graag als het gaat om particuliere woningbouw. Niet heel veel mensen laten een woning bouwen in hun leven. En als je dit dan laat doen, dan kies je natuurlijk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Fraanje biedt met RiantHuis een uniek woningbouwconcept aan waarbij veel moeilijke keuzes al voor je gemaakt zijn. Dit ontwerp kun je natuurlijk 'eigen' maken met bepaalde opties of persoonlijke voorkeuren te laten doorvoeren. 

Binnen het RiantHuis concept hebben we in de afgelopen 30 jaar al meer dan 700 woningen gerealiseerd! Door deze ervaring is RiantHuis een betaalbaar en goed uitvoerbaar particulier woningbouw concept! 

Benieuwd naar het RiantHuis traject? Bekijk het filmpje!

Bestaande bouw

Als bouwbedrijf worden we ook ingeschakeld voor verbouwingen, service- en onderhoudswerkzaamheden. Voor tijdig onderhoud, schadeherstel en snelle service bij onverwachte problemen aan je woning of bedrijfspand staan we graag voor je klaar en bieden we kwaliteit waar je op kunt bouwen! Deze werkzaamheden lopen enorm uiteen: we plaatsen dakkapelen, zorgen voor een optimale inbraakbeveiliging, voeren renovatiewerkzaamheden uit, vernieuwen kozijnen en realiseren grote aanbouwen!

Bij alles wat we voor u doen als het gaat om de verbouw, service of het onderhoud geldt dat we hoogwaardige kwaliteit bieden. Daar kunt u op bouwen!

Schakel Fraanje, Bouwbedrijf in Zeeland, in voor al uw verbouw, service en onderhoudsklussen

Schade & Herstel

Een bouwbedrijf is geen bouwbedrijf zonder dat je ons in kunt schakelen voor de nodige schade- en herstelwerkzaamheden. Heb je last van stormschade? Is er bij je ingebroken en is je woning beschadigd? Of is er brand geweest in je bedrijfspand en is er daardoor schade ontstaan? Wij helpen je graag snel en goed. In de gehele provincie Zeeland leveren wij betrouwbare en snelle service. 

Ben je benieuwd hoe bouwbedrijf Fraanje je kan helpen als het gaat om schadeherstel? Neem contact met ons op en we vertellen je er alles over!

Prefab bouwen

Als toonaangevende ontwikkelaar en bouwbedrijf heeft Fraanje veel ervaring met deze ietwat nieuwere bouwmethode. Met prefab bouwen bedoelen dat de benodigde materialen in onze werkplaats voorafgaand aan de daadwerkelijke bouw al zijn verwerkt tot gebruiksklare onderdelen. Naast dat het een veel snellere bouwtijd oplevert, is prefab bouwen een duurzame bouwmethode. Zo wordt jouw prefab aanbouw binnen een mum van tijd geplaatst! Dit komt in de eerste plaats doordat wij met duurzaam geproduceerd hout werken. Daarnaast zorgt prefab bouwen voor o.a. minder transporten en afval, geschied de productie onder geconditioneerde omstandigheden en zijn er minder handelingen op de werkplaats nodig. Bovendien werken we met prefab bouwen mee aan het verminderen van de CO2-uitstoot. 

Fraanje als bouwbedrijf voor uw project in Zeeland

Waar kunnen we je mee helpen? Als bouwbedrijf Zeeland kunnen we je helpen met alle bouwklussen die er maar zijn. We ontwikkelen, bouwen en verbouwen binnen zowel de particuliere als de zakelijke markt met kwaliteit als basis! Ben je benieuwd hoe wij als betrouwbare bouwpartner jouw verwachtingen waar gaan maken? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag alles over bouwbedrijf Fraanje! 

Samen komen we tot de beste oplossing zodat jij, als opdrachtgever, fijn kunt wonen, werken of beleven!

Neem contact op  

Maak kennis met hét bouwbedrijf in Zeeland: Fraanje