Naar alle projecten

van Dorp Kabelwerken

Voor H.J. van Dorp Kabelwerken B.V. mochten wij het nieuwbouw bedrijfspand naar ontwerp van Bouwraadhuis realiseren. 

In totaal beslaat het pand 1508 m², waarvan 508 m² op de verdieping. Het gebouw heeft een kantoor- en groot magazijndeel. De delen zijn van elkaar gescheiden door moderne elektronische deuren met tac-bediening. Het kantoor is voor de loods met verdiepingsvloer en bovenloopkraan gebouwd. 

Het kantoorpand is uitgevoerd in een staalstructuur, metselwerk gevels, betonnen verdiepingsvloer, aluminium kozijnen voorzien van natuursteen dorpels. De lamellenluifel is de blikvanger van het pand. 

Het bedrijfspand is voorzien van moderne glazen wanden, kantine en fitnessruimte, zodat de werknemers gezond en fit kunnen blijven. De hal is opgedeeld in 3 aparte ruimtes voor de opslag van goederen en materieel. 2 buitendeuren zijn uitgevoerd als vouwdeuren, zodat de ruimte maximaal benut kan worden.

De 276 zonnepanlen op het dak en het gebruik van warmtepompen maakt dit ook een duurzaam gebouw. Vanuit de opdrachtgever waren de uitgangspunten duidelijk: een gebouw van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, goede bereikbaarheid en groter.  Samen met Bouwraadhuis hebben wij dit kunnen realiseren. 

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar een aannemer die een bedrijfspand kan bouwen? Fraanje is hét bouwbedrijf voor de realisatie van bedrijfspandenbedrijfshallen en kantoren. Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

Projectgegevens

Project

van Dorp Kabelwerken

Locatie

Heinenoord

Omvang

1508 m²

Startdatum

november 2020

Opleverdatum

april 2021