Naar alle projecten

Kantoorpand Visser & Visser in Goes

Aan het Stationspark in Goes wordt door Fraanje het accountants- en advieskantoor Visser & Visser gerealiseerd. Het prachtige kantoor bevindt zich op een zichtlocatie langs het spoor in Goes. Lees hierna meer over de bouw van kantoorpand Visser & Visser.

Kantoor Visser & Visser

Het gebouw bestaat uit 3 lagen. De fundering is traditioneel met prefab betonpalen en een in het werk gestorte fundering. Het casco is opgebouwd uit kanaalplaatvloeren met kalkzandsteen wanden.

De gevel van het kantoorpand heeft een moderne uitstraling. Het gevelisolatiesysteem heeft verspringingen en er worden steenstrips toegepast. De gevelopeningen worden uitgevoerd in aluminium kozijnen. Centraal tussen de linker- en rechtervleugel is de centrale entree gesitueerd met aluminium vliesgevels als gevelsluiting. De vliesgevel aan de voorzijde heeft een functionele en esthetische lamellenzonwering.

De indeling binnen is vrij indeelbaar en wordt naar wensen van de huurders verder ingevuld.

Lees hier het artikel over Visser & Visser in Industrouwbouw magazine!

MEER INFO?

Dit project is een van de vele utiliteitsbouw  projecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

Kantoorpand Visser & Visser in Goes

Locatie

Stationspark Goes

Omvang

ca.1692 m2 BVO

Startdatum

oktober 2022

Opleverdatum

september 2023

Salomon van Belzen
Salomon van Belzen