Naar alle projecten

Bedrijfspand Van Keulen Transport, Middelburg

In opdracht van Van Keulen Transport bouwden wij een nieuw pand op het bestaande terrein van Van Keulen aan de Uijterschootweg 3 in Middelburg.
Het pand bestaat voor een groot deel uit een bedrijfshal met 2 smeerputten die door de opdrachtgever ingericht is als een moderne werkplaats t.b.v. het onderhouden en APK-keuren van de eigen vloot vrachtauto’s en trailers. In het pand is ook ruimte voor een kantoor met 2 bouwlagen; in dit kantoordeel zijn tevens de toiletten en wasruimtes voor de werkplaats opgenomen.

De 2 smeerputten in de werkplaats zijn volledig op maat en naar wens van de opdrachtgever gemaakt van in het werk gestort beton.
De staalconstructie is voorbereid op een toekomstige bovenloopkraan met een overspanning van 9 meter en een hefvermogen van 5 ton.

In de bedrijfshal is een gedeelte van de ruimte voorzien van een verdiepingsvloer t.b.v. een magazijn. De gevel van de bedrijfshal is rondom voorzien van een prefab betonnen plint tot 2,4 meter hoogte en voorzien van een 7-tal grote overheaddeuren.

Meer info?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Wil je bijvoorbeeld een aantal nieuwbouw bedrijfsunits laten plaatsen of wil je een compleet nieuw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

Bedrijfspand Van Keulen Transport, Middelburg

Locatie

Middelburg, Zeeland

Omvang

Totaal 1675 m2 BVO

Opdrachtgever

Van Keulen Transport

Startdatum

oktober 2020

Opleverdatum

juli 2021