Naar alle projecten

Bedrijfsverzamel gebouw Choorhoek Wemeldinge

In Wemeldinge is een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd door Fraanje. Het bedrijfspand is modern en strak vormgegeven. In opdracht van Choorhoek Verhuur is dit prachtige pand gerealiseerd.

Bouw bedrijfsverzamelgebouw

Op bedrijventerrein Choorhoek te Wemeldinge heeft aannemingsbedrijf Fraanje in opdracht van Choorhoek Verhuur een bedrijfsverzamelgebouw gebouwd van 1.116m2. Het pand is door middel van 60 minuten brandscheidende sandwichwanden in 4 gelijke delen verdeeld. Elk van deze 4 gelijke delen is indien gewenst weer flexibel onder te verdelen in 2 units, waardoor 8 units in het pand te realiseren zijn.

Het pand is gefundeerd op heipalen en bestaat uit een staalconstructie met een stalen dak en sandwichpanelen buitengevels. Ten behoeve van de toegang is het pand voorzien van 8 overheaddeuren en aluminium puien. Een deel van de units is voorzien van een verdiepingsvloer van kanaalplaten met een betonnen druklaag.

De zwarte buitengevels zijn op de hoeken en rond de toegangsdeuren voorzien van een stalen profielplaat met houtlook-motief in een bruine kleur.

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Wil je bijvoorbeeld een aantal nieuwbouw bedrijfsunits laten plaatsen of wil je een compleet nieuw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

Bedrijfsverzamel gebouw Choorhoek Wemeldinge

Locatie

Wemeldinge

Opdrachtgever

Choorhoek Verhuur