Naar alle projecten

Bedrijfspand de Nood Kapelle

In opdracht van familie de Nood, hebben we een bestaande opslagloods in Kapelle, verbouwd tot werkplaats met op de kopgevel een nieuw kantoor met showroom. 

De verbouwde werkplaats is voorzien van een magazijn met verdiepingsvloer, uitgiftebalie en magazijnkantoor. Er is een spuitcabine en sandwich scheidingswanden zijn geplaatst. Aan de langsgevel van de hal is een cleanerhal gebouwd voor het reinigen van de machines. 

In de werkplaats is de constructie aangepast voor het toepassen van zware bovenloopkranen, met in de vloer een zware trekbalk ingestort voor testmogelijkheden. Het kantoor met showroomfunctie is aan de kopgevel van de bestaande loods gebouwd. Dit is gebouwd d.m.v. een onderheide betonfundatie, betonnen vloeren, staalconstructie, sandwichgevelelementen, en stalen dakplaten met kunststof dakbedekking. 

Het geheel is gebouwd met duurzame hoogwaardige isolatiematerialen, zodat een goede isolatiewaarde en een comfortabel klimaat kan worden gerealiseerd. Inpandig is het praktisch ingedeeld en modern gebouwd met aandacht voor de gebruiker. 

 

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Wil je bijvoorbeeld een aantal nieuwbouw bedrijfsunits laten plaatsen of wil je een compleet nieuw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 


Projectgegevens

Project

Bedrijfspand de Nood Kapelle

Locatie

Kapelle

Omvang

24*46*8,2m1

Opdrachtgever

de Nood

Startdatum

mei 2021

Opleverdatum

december 2021