Nieuwbouw bedrijfsunits

Als ondernemer wil je graag een betaalbare bedrijfsruimte. Een bedrijfsunit is de ideale oplossing. Nieuwbouw bedrijfsunits zijn snel gebouwd en helemaal naar wens samen te stellen. Meerdere ondernemingen zijn in één bedrijfsverzamelgebouw gehuisvest en ieder bedrijf heeft een eigen bedrijfsruimte. We denken graag mee hoe die verschillende bedrijfsactiviteiten zo goed mogelijk kunnen worden uitgevoerd en gehuisvest. Je bespaart op de bouwkosten, doordat de bouw van de verschillende units wordt gecombineerd. Ben je als projectontwikkelaar op zoek naar een aannemer voor het bouwen van nieuwbouw bedrijfsunits? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over aannemersbedrijf Fraanje

NEEM CONTACT OP

De voordelen van nieuwbouw bedrijfsunits

De nieuwbouw van bedrijfsunits kent vele voordelen. Voor zowel de projectontwikkelaar als de toekomstige gebruikers. 

  • Bedrijfsunits worden op een goed bereikbare locatie gebouwd zoals een industrieterrein. De bedrijfspanden zijn daardoor goed bereikbaar voor leveranciers, klanten en personeel.
  • Een besparing op de bouwkosten doordat de bouw van meerdere bedrijfsunits wordt gecombineerd.
  • Voor kleine en startende ondernemers zijn relatief kleinere bedrijfsunits te huur. Op deze manier hebben zij tegen relatief lage kosten toch een eigen bedrijfspand.
  • Kosten voor service, onderhoud en beveiliging worden gedeeld door de gebruikers van de bedrijfsunits.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos, nieuwbouw bedrijfsunits worden naar de wensen van de gebruiker ingedeeld. Afhankelijk van gebruiksfunctie wordt gekeken naar de mate van isolatie, indeling en afwerking.
  • Door de aanwezigheid van andere bedrijven op hetzelfde terrein is de drempel laag om elkaar te helpen en is sociale veiligheid gegarandeerd. 

Kosten nieuwbouw bedrijfsunits

Door op één moment meerdere bedrijfsunits te plaatsen, kun je enorm veel geld besparen op de bouw- en materiaalkosten. De kosten van nieuwbouw bedrijfsunits zijn van een aantal factoren afhankelijk. Zo kun je denken aan de keuze voor het materiaal, de grootte van de units en of er fundering moet worden aangelegd.

Bedrijfsunits bestaan vaak uit een stalen constructie. Staal is een duurzaam product wat goed recyclebaar is en relatief eenvoudig en snel te verwerken is. Daarnaast speelt ook de gebruiksfunctie een grote rol. Bedrijfsunits die (deels) als kantoor moeten fungeren, worden op een andere manier geïsoleerd dan opslagruimtes. We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijke kosten van nieuwbouw bedrijfsunits. 

 NEEM CONTACT OP 

Fraanje; jouw partner voor nieuwbouw bedrijfsunits

Als Zeeuws bouwbedrijf willen wij waarde toevoegen aan de omgeving. Samen bouwen aan een betere wereld. Wij realiseren zelfstandig bouwprojecten voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. We onderscheiden ons in het feit dat wij snel nieuwe projecten kunnen oppakken en uitwerken. Dankzij de samenwerking met vaste partijen kunnen we snel schakelen. Samenwerking met de klant is voor ons belangrijk, we denken proactief mee en werken op een transparante wijze. Zo is het voor iedereen helder wat we gaan doen en hoe we dat doen. 

HOEKEIND BUISINESS PARK

Trots zijn we op de bedrijfsunits die wij eerder realiseerden in Bleiswijk. Op de locatie van een voormalig tuinbouwbedrijf aan de Hoekeindseweg realiseerde wij 19 multifunctionele bedrijfsunits en één vrijstaande bedrijfshal/showroom. Hoekeind Business Park ligt aan de N209, een verbindingsweg tussen de snelwegen A12 en A13. 

Nieuwbouw bedrijfsunits Hoekeind Business Park


 LEES MEER OVER Hoekeind Business Park