Naar alle projecten

Bedrijfspand voor Technische Unie

Voor de Technische Unie mochten we een bestaand bedrijfspand restylen en verbouwen. Dit betekent een grondige verbouwing waarbij ingezet wordt op kwaliteit en uitstraling. Een herkenbaar Technische Unie gebouw. 

Het pand is volledig opnieuw opgebouwd en afgewerkt, nadat het vakkundig is gesloopt en gedeeltelijk gedemonteerd. De zijgevel van de hal is ingekort, hierbij is de voorgespannen betonvloer opnieuw opgespannen op een andere positie. Onder deze gevel werd op stalen buispalen een nieuwe fundatie gebouwd, waarop de vloer weer aangewerkt werd. 

Aan de zijgevel is een nieuwe laadkuil gerealiseerd voor twee vrachtwagens. Onder de laadkuil bevinden zich boorpalen. Het dak en de gevels zijn opnieuw bekeed en voorzien van hoogwaardige materialen met hoge isolatiewaardes. 

 

Inpandig is het pand opnieuw ingedeeld en voorzien van een nieuwe E- en W-installatie. Hierdoor is het pand veranderd in een modern gebouw voorzien van de laatste technische mogelijkheden. Aannemingsbedrijf Fraanje is hoofdaannemer van deze complete verbouwing en restyling. Wij mochten ervoor zorgen dat alles precies gebouwd werd naar wens van  de Technische Unie. 

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Wil je bijvoorbeeld een aantal nieuwbouw bedrijfsunits laten plaatsen of wil je een compleet nieuw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 


Projectgegevens

Project

Bedrijfspand voor Technische Unie

Locatie

Middelburg

Omvang

2400m2

Architect

Buro Duck

Startdatum

mei 2022

Opleverdatum

december 2022