1 juli 2021
Terug naar vacatures

Meewerkend voorman woningbouw

Elke dag kent een nieuwe uitdaging als meewerkend voorman. Je werk is afwisselend, je hebt veel verschillende contacten en krijgt veel verantwoordelijkheid. Als meewerkend voorman ben je in staat de klantwensen te vertalen, terwijl je zorg draagt voor een efficiënt bouwproces en alle contacten hierin meeneemt. Jij ziet het als uitdaging om klantverwachtingen te overtreffen, je gaat voor 0 opleverpunten en krijgt een enorme boost van een hoge klantwaardering.

SOLLICITEER DIRECT

MAIL ONS

JOUW TAKEN

Als meewerkend voorman ga jij samen met jouw team onze woningbouw projecten uitvoeren. Dat geeft je energie! En zeker wanneer je dit realiseert binnen de deadline én gestelde kwaliteiten. Kwaliteit van topniveau, daar sta je voor. Jij bent de leidinggevende die de bouwplaats medewerkers en onze partners (onderaannemers) inspireert. Natuurlijk heb je een groot hart voor de bouw, maar ook jouw team vind je minstens zo belangrijk en samen met dit team ga je aan de slag in de regio Zuidwest-Nederland.

 • Dagelijkse leiding op de bouw van één of meerdere woningbouwprojecten
 • Bepalen van de opzet en inrichting voor een efficiënte bouwplaats
 • Bewaken van de voortgang en kwaliteit van het werk
 • Verantwoordelijk voor inzet en aansturing van het team op de bouw
 • Het bewaken van de kwaliteit en veiligheid gedurende het project
 • Verantwoordelijk voor een doelmatig administratie inzake materiaal, materieel en tijd
 • Rapportage aan de projectleider en bedrijfsleider

WELKOM IN HET TEAM

Alle bouwbedrijven kunnen bouwen, maar wij begrijpen dat het om meer gaat dan alleen stenen stapelen. Onze ambitie is samen bouwen aan de toekomst, zodat we echt toegevoegde waarde creëren voor zowel de klant als de omgeving. Als toonaangevende ontwikkelaar en bouwer voor zakelijke en particulier opdrachtgevers zijn wij met name actief in Zuidwest-Nederland. Hoe we dat doen?

Als Familiebedrijf draait het bij Fraanje om relaties, in de eerste plaats om die van de klant die alle aandacht verdiend. Ook werken we al jaren met vaste partners en opdrachtgevers die dezelfde waarden nastreven, dat is wel zo prettig werken! En minstens zo belangrijk is de relatie met jou, want wij geloven dat als jij goed in je vel zit, jij ook beter presteert. Fraanje is dan ook een warm bedrijf met een open en toegankelijk karakter. Voor ons is het heel gewoon om duurzaam om te gaan met relaties, en dat doen we al ruim 100 jaar! Als familiebedrijf met 200 collega’s zijn we lokaal actief en betrokken bij de regio. Je collega’s zijn echte vakmannen en -vrouwen van praktijkgericht tot academisch niveau. Werken bij Fraanje betekent samen werken aan de hoogste kwaliteit in een informele sfeer, waar oprechte interesse en betrokkenheid is. Onze medewerkers waarderen Fraanje als werkgever met een 8, iets waar we ontzettend trots op zijn!

WAT BRENG JIJ MEE?

Als meewerkend voorman voor de business unit projectmatige woningbouw ben jij een echte vakman (of vrouw) met ervaring. Je werkt in een team en denkt in optimale oplossingen voor de klant.
En verder?

 • Klantgerichtheid zit in je DNA
 • Je bent leergierig, creatief en enthousiast
 • Je houdt van aanpakken en draagt kwaliteit hoog in het vaandel
 • Ook ben je positief kritisch gericht op continu verbeteren
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk vaardig
 • Beschik je over MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Heb je een flexibele instelling en ben je stressbestendig
 • Werk je zelfstandig en oplossingsgericht
 • Ben je 40 uur per week beschikbaar

Mis je één van bovenstaande punten, maar ben je wel een gedreven persoon, met een goede inzet? Solliciteer dan zeker ook, we willen je graag de kans bieden voor deze vacature!

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden je een onwijs leerzame baan aan binnen onze organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen, mee te bouwen aan een betere organisatie en hier jouw steentje aan bij te dragen. Daarnaast kun je rekenen op een gedreven team van collega’s. Wij bieden een passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring. 

GEÏNTERESSEERD?

Voor vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HRM, 0113-615500. Je sollicitatie, voorzien van CV zien wij graag tegemoet op e-mailadres vacatures@fraanje.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.