Naar alle projecten

RiantHuis Cadzand

Deze woning is gerealiseerd in Cadzand, nabij de Zeeuws-Vlaamse kust. Deze prachtige locatie is nu een modern RiantHuis rijker. Deze vrijstaande woning is ontwikkeld en gebouwd door RiantHuis, onderdeel van Aannemingsbedrijf Fraanje. 

Moderne Riante woning

RiantHuis kent 4 verschillende woonstijlen, waaronder de moderne bouwstijl. Deze woning is uitgevoerd in de moderne bouwstijl, woningtype Naarden. Deze woning hebben wij in mei 2019 opgeleverd in Cadzand. De woning heeft een kantoorruimte, woonkamer, woonkeuken en een erker op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, 2 badkamers, een apart toilet en een vide. Typerd voor de moderne bouwstijl zijn de v-goten, dakoverstekken, antraciete kozijnen en contrast in gevelmetselwerk. 

INTERESSE? 

Heb jij zelf een kavel of braakliggend terrein waar je een woning op wilt laten ontwikkelen en bouwen? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Ga dan naar de website van RiantHuis, onderdeel van Aannemingsbedrijf Fraanje of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Projectgegevens

Project

RiantHuis Cadzand

Locatie

Cadzand, Zeeland

Omvang

1 woning

Architect

Eigen ontwerpstudio

Opdrachtgever

Particulier

Startdatum

januari 2019

Opleverdatum

mei 2019

Benjamin Steenbeek
Benjamin Steenbeek