Naar alle projecten

RiantHuis Biervliet

Deze vrijstaande woning is gebouwd aan de Braakmanlaan in Biervliet. RiantHuis heeft de opdrachtgever van A tot Z geholpen. Rianthuis heeft deze klassieke woning ontworpen geheel naar de wens en stijl van de opdrachtgever. Het gehele vergunningentraject, van de vergunningaanvraag tot en met het verkrijgen van de vergunning zelf, is door RiantHuis verzorgd. De realisatie is eveneens door Team Rianthuis gerealiseerd. In dit geval door projectleider Maurice de Feijter. 

Klassieke stijl Rianthuis

Deze levensloopbestendige woning heeft een badkamer en slaapkamer op de begane grond. De woning is gebouwd in de klassieke bouwstijl en heeft details als getrapte gootoortjes, roedes, hardstenen plint, hardstenen raamdorpels en een hardstenen omlijsting bij de voordeur. 

Interesse? 

Heb jij zelf een kavel of braakliggend terrein waar je een woning op wilt laten ontwikkelen en bouwen? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Ga dan naar de website van RiantHuis, onderdeel van Aannemingsbedrijf Fraanje of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Projectgegevens

Project

RiantHuis Biervliet

Locatie

Biervliet, Zeeland

Omvang

1 woning

Architect

Fraanje Ontwerpstudio

Opdrachtgever

Particulier

Startdatum

januari 2018

Opleverdatum

september 2018

Maurice de Feijter
Maurice de Feijter