Naar alle projecten

Le Barrage, Goes

In opdracht van De Boekerij te Goes is het pand van de oude V&D in Goes getransformeerd tot 10 appartementen, genaamd Le Barrage.

Op de begane grond van het pand zijn de bestaande winkels gebleven, de verdieping is gesloopt en hier is in Houtskeletbouw (uit onze eigen prefab afdeling) een opbouw in twee verdiepingen gemaakt. De entree van de appartementen ligt aan de voorzijde, tussen de winkels. Met de trap of lift kun je naar de eerste of tweede verdieping.

Op de begane grond zijn ook de bergingen van 6 woningen gesitueerd, incl. een algemene fietsenberging. Op de eerste verdieping hebben we 6 appartementen kunnen realiseren, op de tweede verdieping 4. Een aantal appartementen beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een apart toilet. Ook hebben alle appartementen een eigen buitenruimte, waarbij de twee bovenste die aan de linker en rechterzijde zitten, een buitengewoon mooi uitzicht hebben over de binnenstad van Goes, de monumentale Grote Kerk en de veste met de stenen brug.

De gevelbekleding van de appartementen bestaat uit onderhoudsvriendelijke materialen, deels aluminium gefelsde panelen en deels Lariks geveldelen. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof, m.u.v. de voordeurkozijnen, deze zijn uitgevoerd in hout. Alle appartementen zijn schilderklaar opgeleverd.

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

Projectgegevens

Project

Le Barrage, Goes

Locatie

Dam, Goes

Omvang

10 appartementen

Opdrachtgever

De Boekerij

Startdatum

juli 2021

Opleverdatum

juli 2022