Naar alle projecten

Restyling woning, 's-Gravenpolder

De opdrachtgever kwam naar ons toe met de vraag of wij zijn woning in een nieuw ‘’jasje’’ konden steken. Vanuit onze afdeling Verbouw & Service krijgen wij regelmatig de vraag om een woning te verbouwen of een aanbouw te plaatsen. Tegenwoordig ontstaat steeds vaker de vraag om een woning te verduurzamen en dat gaat vaak gepaard met de restyling van de gehele woning. En zie hier, het resultaat mag er zijn!

De huidige woning was flink aan onderhoud toe en de opdrachtgever graag een nieuwe frisse uitstraling wenste. Zo hebben onze eigen ontwerpers meegedacht in de wensen van deze opdrachtgever en een mooi nieuw hedendaags ontwerp gemaakt.

Zo is deze woning in het hoge deel plaatselijk verbreed waardoor het een geheel andere uitstraling krijgt. Daarnaast zijn de bestaande gevelkozijnen vervangen voor aluminium gevelkozijnen in een rank profiel waardoor de uitstraling minimalistisch is. De huidige gevels zijn voorzien van na-isolatie en een nieuwe gevelafwerking in de vorm van gevelbeplating of muurschilderwerk. In combinatie met het nieuwe zinken dak is de hele woning geheel voorzien van een nieuwe uitstraling.

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

Projectgegevens

Project

Restyling woning, 's-Gravenpolder

Locatie

's-Gravenpolder, Zeeland

Omvang

16m x 12m x 5m

Startdatum

november 2020

Opleverdatum

februari 2021