Naar alle projecten

Nieuwbouw (Huur) appartementen, Terneuzen

Het project bestaat uit 3 individuele woongebouw. Op de voormalige locatie van Carpet Right aan de Schoollaan heeft Fraanje een appartementencomplex bestaande uit 30 appartementen gerealiseerd. Op dezelfde weg komte een gebouw met 4 studio's. Op de voormalige locatie van het kerkgebouw aan de Vlooswijkstraat in Terneuzen komt het Vlooswijkhof, met 12 appartementen. 

Alle 46 appartementen zullen volledig verhuurd worden door Ben de Graaf Holding B.V. De opdracht is tot stand gekomen in bouwteam overleg; bestaande uit FD Architecten, Bolwerk Weekers en Fraanje. 

Door de parkeergarage als het ware in de dijk te plaatsen lijkt het gebouw op de dijk te staan. Verder zijn de verschillende appartementencomplexen zo ontworpen dat ze qua maat en uitstraling zo in de bestaande bebouwing passen.

MEER INFO?

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

Nieuwbouw (Huur) appartementen, Terneuzen

Locatie

Terneuzen, Zeeland

Omvang

3 losse gebouwen, 12 appartementen aan de Vlooswijkstraat en 30 appartementen en 4 appartementen aan de Schoollaan

Architect

FD Architecten

Opdrachtgever

Holding BDG

Startdatum

november 2021

Opleverdatum

april 2023