Naar alle projecten

Verbouw en restyling woning, Steenbergen

Deze moderne woning, was voorheen een gedateerde bungalow. Aan Fraanje de vraag of zij de woning konden verbouwen. Dat is zeker gelukt. Er is een strakke moderne woning ontstaan. Leuk om te weten: de opbouw is volledig prefab en gemaakt door onze eigen prefab afdeling.

Er is een gehele verdieping op de woning geplaatst waar deze er in eerste instantie niet was. Deze opbouw is geheel gerealiseerd uit een geprefabiseerde houtskeletbouw constructie welke door onszelf is gemaakt. De gehele buitenschil van de woning is in het bestaande deel nageïsoleerd en in zijn geheel voorzien van een moderne stuklaag en plaatselijk houten geveldelen. Op deze manier is er een mooie zo goed als nieuwe moderne woning ontstaan op een unieke locatie.

Door de uitstraling van de stukwerk wanden, stukwerk overstek, houten geveldelen en de glazen balustrade is deze woning een hoogtepunt in de omgeving.

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

Projectgegevens

Project

Verbouw en restyling woning, Steenbergen

Locatie

Steenbergen, Noord-Brabant

Omvang

12m x 13,5m x 6,5m

Startdatum

maart 2020

Opleverdatum

september 2020