Naar alle projecten

De Dalwachters, Bergen op Zoom

Binnen het plan 'De Dalwachters' wordt 'De Hertog' gerealiseerd. Een appartementencomplex verdeeld over 11 lagen welke ruimte biedt aan 48 koopappartementen in de nieuwbouwwijk De Markiezaten in Bergen op Zoom.

De appartementen kennen verschillende indelingen welke optimaal geschikt zijn voor 1 of 2 persoonshuishoudens, maar ook voor gezinnen. Het woonoppervlak behelst circa 90 tot 130 m2 met royale balkons tot circa 20 m2. In alle appartementen staat het wooncomfort voorop. Dit vertaalt zich in de ruime living, geheel afgewerkte badkamer, riante slaapkamers en een grote glazen pui in de gevel. Op de begane grond zal een stallingsgarage met parkeerplaatsen worden gerealiseerd.

De Dalwachters heeft een ideale ligging in een groene en waterrijke omgeving en met centrum Bergen-op-Zoom op fietsafstand. Het complex bestaat uit twee delen met één gezamenlijke entree: de laagbouw georiënteerd op de Zuiderdreef en de hoogbouw georiënteerd op de Markiezaatsweg en het prachtige natuurgebied met een waanzinnig uitzicht.

Alle 48 appartementen in De Hertog (Dalwachters) zijn verkocht!

Bekijk hier alle projecten in verkoop. 

Nieuws

Op vrijdag 13 mei 2022 hebben we de startbouw gevierd van De Hertog. Lees hier het nieuwsbericht. 

MEER INFO?

Dit project is een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

De Dalwachters, Bergen op Zoom

Locatie

Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Omvang

48 koopappartementen

Architect

Zaak van NN

Opdrachtgever

Maas-Jacobs Vastgoed B.V.

Startdatum

april 2022