Naar alle projecten

Villa Antonius, Sluiskil

Midden in het knusse centrum van Sluiskil is Villa Antonius gerealiseerd. Heerlijk wonen in het hartje van Sluiskil met alle voorzieningen op loopafstand. Het gebouw zelf is bijzonder stijvol maar ook een beetje, zoals Sluiskil zelf, stoer! De appartementen zijn, zoals u van een hedendaagse woning mag verwachten: modern, comfortabel, energiezuinig, licht en onderhoudsvriendelijk.

Er zijn 4 typen appartementen A,B,C, en D. In totaal werden er 10 appartementen met een woonoppervlakte van 80m2 tot en met 107mgerealiseerd. Er zijn 3 appartementen op de begane grond, welke een riante tuin hebben. De andere appartementen hebben een mooi ruim balkon van 7m2 en het penthouse heeft zelfs 2 balkons. Elk appartement is voorzien van een houten berging en een parkeerplaats op het terrein.

Nieuws

Villa Antonius is volop in het nieuws geweest. Voor de start van de bouw werd er al heugelijk uitgekeken naar dit project. Lees hier het krantenartikel "Nieuwbouwplan appartementen in Sluiskil schot in de roos" (22-06-21, pzc.nl). 

Op 17 maart 2022 werd de eerste steen feestelijk onthuld door wethouder Frank van Hulle. De kopers kregen een woordje uitleg door o.a. Dennis van Leeuwen (VG Architecten), Ingmar Vermeulen (Vermeulen Makelaardij & Finance) en Martijn van Sabben (Aannemingsbedrijf Fraanje). Lees hier het krantenartikel "Wethouder Frank van Hulle onthult in Sluiskil eerste steen Villa Antonius" (28-03-22, krant.zva.nu). 

Meer info?

Dit project is een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

Villa Antonius, Sluiskil

Locatie

Sluiskil, Zeeland

Omvang

10 appartementen

Architect

VG Architecten

Opdrachtgever

Herengracht Terneuzen BV

Startdatum

oktober 2021

Opleverdatum

september 2022