Naar alle projecten

16 woningen Singel, Westdorpe

Aan de Singel in Westdorpe is dit schitterende nieuwbouwproject gerealiseerd. In totaal 16 woningen bestaande uit 3 woningtypes: 6 rijwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 6 levensloopbestendige woningen opgeleverd. 

Elke woning heeft een heerlijke tuin zodat je buiten kunt relaxen, in welk type je ook woont. De woningen zijn gebouwd door RiantHuis, onderdeel van Aannemingsbedrijf Fraanje. 

De perfecte combinatie

De ligging aan de buitenrand van Westdorpe, maakt dat je geniet van het beste van twee werelden. De stad is niet ver, de voorzieningen om de hoek, maar ook de natuur is op een steenworp afstand van jouw nieuwe woning. De directe omgeving is heerlijk rustig, er zijn volop recreatiemogelijkheden in de weidse groene omgeving.

Optimaal woongenot

Comfortabel en energiezuinig wonen met weinig tot geen onderhoud. De Singel voldoet aan alle laatste standaarden voor duurzaam wonen. Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd. Daarnaast wordt de energie opgewekt met de zonnepanelen op het dak en zijn de woningen uitgerust met een warmtepomp.

Alle woningen binnen dit project zijn uitverkocht!
 

BEKIJK HIER ALLE PROJECTEN IN VERKOOP. 

MEER INFO?

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

16 woningen Singel, Westdorpe

Locatie

Westdorpe, Zeeland

Omvang

16 energiezuinige woningen

Architect

Aannemingsbedrijf Fraanje / RiantHuis

Opdrachtgever

Kennedy West Vastgoed BV

Startdatum

april 2021

Opleverdatum

april 2022