Naar alle projecten

16 woningen Singel, Westdorpe

Aan de Singel in Westdorpe is dit schitterende nieuwbouwproject gerealiseerd. Er zijn in totaal 16 woningen te koop. Je kunt kiezen uit 3 woningtypes: 6 rijwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 6 levensloopbestendige woningen opgeleverd. 

Elke woning heeft een heerlijke tuin zodat je buiten kunt relaxen, in welk type je ook woont. De woningen zijn gebouwd door RiantHuis, onderdeel van Aannemingsbedrijf Fraanje. 

De perfecte combinatie

De ligging aan de buitenrand van Westdorpe, maakt dat je geniet van het beste van twee werelden. De stad is niet ver, de voorzieningen om de hoek, maar ook de natuur is op een steenworp afstand van jouw nieuwe woning. De directe omgeving is heerlijk rustig, er zijn volop recreatiemogelijkheden in de weidse groene omgeving.

Optimaal woongenot

Dromen over een nieuw huis, is er iets mooiers? De Singel maakt jouw woondromen waar. Comfortabel en energiezuinig wonen met weinig tot geen onderhoud. Je hoeft de komende jaren alleen nog maar te genieten. De Singel voldoet aan alle laatste standaarden voor duurzaam wonen. Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd. Daarnaast wordt de energie opgewekt met de zonnepanelen op het dak en zijn de woningen uitgerust met een warmtepomp.

Benieuwd naar welke woningen nog wel in verkoop zijn?

Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn.

 

 

Projectgegevens

Project

16 woningen Singel, Westdorpe

Locatie

Westdorpe, Zeeland

Omvang

16 energiezuinige woningen

Architect

Aannemingsbedrijf Fraanje / RiantHuis

Opdrachtgever

Kennedy West Vastgoed BV

Startdatum

april 2021

Opleverdatum

april 2022