Naar alle projecten

16 woningen Singel, Westdorpe

Aan de Singel in Westdorpe komt dit schitterende nieuwbouwproject. Er zijn 16 woningen te koop. Je kunt kiezen uit 3 woningtypes: 6 rijwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 6 levensloopbestendige woningen. Weten welke woningen nog beschikbaar zijn? Informeer bij Spuesens Makelaardij.

Een woning in de Singel is ook een slimme investering voor jouw toekomst (en die van jouw gezin). Elke woning heeft een heerlijke tuin zodat je buiten kunt relaxen, in welk type je ook woont. Ontspan, lees, speel met de kinderen of nodig vrienden uit voor een borrel. De woningen worden gebouwd door RiantHuis, onderdeel van Aannemingsbedrijf Fraanje. 

De perfecte combinatie

De ligging aan de buitenrand van Westdorpe, maakt dat je geniet van het beste van twee werelden. De stad is niet ver, de voorzieningen om de hoek, maar ook de natuur is op een steenworp afstand van jouw nieuwe woning. De directe omgeving is heerlijk rustig, er zijn volop recreatiemogelijkheden in de weidse groene omgeving.

Optimaal woongenot

Dromen over een nieuw huis, is er iets mooiers? De Singel maakt jouw woondromen waar. Comfortabel en energiezuinig wonen met weinig tot geen onderhoud. Je hoeft de komende jaren alleen nog maar te genieten. De Singel voldoet aan alle laatste standaarden voor duurzaam wonen. Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd. Daarnaast wordt de energie opgewekt met de zonnepanelen op het dak en zijn de woningen uitgerust met een warmtepomp.

Eengezinswoning

Zoek je een warm nest voor jouw gezin? De eengezinswoningen zijn uitermate geschikt voor jonge gezinnen. In deze rustige straat en in het nabije wandelbos kunnen de kinderen nog heerlijk en veilig buiten spelen.

Twee-onder-één-kapwoning

Wil je nog meer ruimte, dan is een van onze twee-onder-één-kapwoning voor jou de perfecte keus. Deze ruime woningen van de Singel bieden je veel leefruimte en een prachtige tuin.

Levensloopbestendige woning

Deze comfortabele woning beschikt over het complete woonprogramma op de begane grond. Hier kun je, dankzij een slaap- en badkamer op de begane grond, leven, slapen en baden op één en dezelfde woonlaag.

Interesse?

Interesse in het project Singel Westdorpe of wil je op de hoogte blijven? Bezoek dan de projectpagina en vul het formulier in en wij zullen je via de mail op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen rondom het project. Niet gevonden wat je zocht?

 

Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn.

Projectgegevens

Project

16 woningen Singel, Westdorpe

Locatie

Westdorpe, Zeeland

Omvang

16 energiezuinige woningen

Architect

Aannemingsbedrijf Fraanje / RiantHuis

Opdrachtgever

Kennedy West Vastgoed BV

Startdatum

april 2021

Opleverdatum

april 2022