16 mei 2022
Naar nieuws overzicht

Start bouw De Dalwachters

Op vrijdag 13 mei hebben we de start bouw van De Hertog gevierd; de eerste woontoren van het project De Dalwachters in de nieuwbouwwijk De Markiezaten te Bergen op Zoom. Samen met de betrokken partijen en toekomstige bewoners hebben we er een mooie middag van gemaakt. 

Om drie uur ’s middags werden de bezoekers ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Hierna kregen de bewoners een korte uitleg over de bouw door o.a. Kris Maas (Maas-Jacobs) en Martijn van Sabben (Fraanje). Toen volgde de officiële handeling: symbolisch werden een aantal palen de grond ingeslagen door Martijn van Sabben (directeur Aannemingsbedrijf Fraanje), Luuk van Baalen (projectleider gebiedsontwikkeling Gemeente Bergen-op-Zoom), Dhr. Roelofs (toekomstige bewoner) en Kris Maas (directeur Maas-Jacobs). De middag werd afgesloten met een gezellige borrel. 

Hiermee is de start bouw op symbolisch wijze ingeluid. De daadwerkelijke bouw is ondertussen al een week in volle gang. Begin mei is het bouwteam met o.a. projectleider Bas van den Berg en uitvoerder Raymond Elfrink gestart met de heiwerkzaamheden.  

80% van De Dalwachters is inmiddels verkocht. Droom jij van een duurzaam nieuwbouwappartement in Bergen op Zoom? Dan is De Dalwachters wellicht jouw droomappartement! Er zijn nog verschillende woningtypes beschikbaar. Kijk voor het actuele aanbod op www.dedalwachters.nl 

HET PROJECT

Ontdek het hele project De Dalwachters op de projectpagina.

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com