Naar alle projecten

Badhuis Cadzand

Badhuis Cadzand is het meest exclusieve wooncomplex aan de Nederlandse kust. Met het Badhuis zijn 35 luxe villa-appartementen verrezen bovenop de duinen, pal aan het strand van Cadzand-Bad.

Badhuis Cadzand bestaat uit 31 hoogwaardige woningen, het Duinhuis en drie penthouses. Iedere woning is uniek van vorm, ligging en uitvoering.
De oppervlaktes van de woningen variëren tussen 70 en 200 vierkante meter. De woningen hebben vrijwel allemaal spectaculair zee- of duinzicht en ruime buitens in de vorm van een duintuin, één of meerdere balkons en/of loggia’s.

Alle woningen beschikken over een riante woonkamer met open keuken. 
De woningen hebben minimaal één tot vier slaapkamers. Onder het Badhuis is een grote parkeerkelder over twee verdiepingen gerealiseerd, waar voor de bewoners één of meerdere parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Daarnaast heeft iedere woning een afsluitbare berging.

Zowel de bergingen als de parkeerplaatsen zijn vanuit de woningen met de lift bereikbaar. Alle woningen zijn zo ingedeeld dat men optimaal kan genieten van het prachtige uitzicht over zee, duinen en polders.

De meeste woningen hebben enorme glazen puien die toegang bieden tot de ruime balkons. De appartementen in het dak hebben zonnige loggia’s en/of dakterrassen. De tuinappartementen liggen midden in een duinlandschap, met voor de deur een eigen vlonder uitlopend in de duintuin met een extra terras. Badhuis Cadzand wordt uitsluitend gebouwd met toepassing van hoogwaardige materialen en bouwmethoden. De basis van het gebouw wordt gevormd door de 9 meter diepe betonnen kelder die in het bestaande duinlandschap aangelegd werd. 

 

MEER INFO?

Dit project is een van de vele utiliteitsbouw  projecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

Badhuis Cadzand

Locatie

Cadzand-Bad

Omvang

35 appartementen

Opdrachtgever

Faas Development, Amsterdam

Startdatum

september 2015

Opleverdatum

april 2018