Naar alle projecten

Kruittoren Tholen

Een schitterend appartementen complex met ruime stadsappartementen, torenappartementen en grote kadewoningen. Slechts 100 meter afstand van de jachthaven en op een korte afstand van de binnenstad van Tholen en de voorzieningen in VesteTuin. Het gebouw met de historiserende architectuur is samen met architect Fierloos gerealiseerd op deze prachtige locatie. Het gebouw verbindt de historische binnenstad met de nieuwbouwwijk VesteTuin.

Het project Kruittoren bestaat uit 7 riante kadewoningen, 12 kruittoren appartementen en 9 stadsappartementen met privé parkeerplaatsen in de ondergrondse stallingsgarage.

7 riante kadewoningen
Vanuit de stellingsgarage is er toegang tot de bijkeuken/berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Aansluitend aan de bijkeuken bevindt zich de royale eetkeuken en de toegang van de woning. Op de bovenliggende etage is de woonkamer gesitueerd. De zonnige achtertuin is vanuit de woonkamer te bereiken. Op de 2 bovenste verdiepingen zijn er maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

13 grote kruittoren appartementen
De appartementen op de eerste 6 woonlagen zijn vrijwel identiek. Ze hebben een oppervlakte van bijna 119 m2. De woningen zijn uitgerust met een royaal terras van 3 bij 3 meter en hebben veel lichtinval doordat de ramen doorlopen tot op de vloer. Elk appartement heeft een 2-tal slaapkamers, royale badkamer, bijkeuken en ruime woonkamer/keuken van maar liefst 55 m2. Daarnaast bevindt zich op de bovenste verdiepingen een penthouse met 3 woonlagen.

9 ruime stadsappartementen
Deze appartementen en penthouses zijn verdeeld over totaal 4 verdieping. De 6 appartementen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping. Deze woningen kenmerken zich door hun royale vertrekken met onder andere 2 ruime slaapkamers, woonkamer met open keuken en terras van circa 11 m2. Op de 3e en 4e verdieping bevinden zich de 3 penthouses met 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers en bovendien een 2-tal ruime terrassen.

MEER INFO?

Dit project is een van de vele utiliteitsbouw  projecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

Projectgegevens

Project

Kruittoren Tholen

Locatie

Tholen, Zeeland

Omvang

7 kadewoningen, 12 torenappartementen, 1 penthouse en 9 stadsappartementen

Architect

Fierloos Architecten

Opdrachtgever

Eigen projectontwikkeling

Startdatum

maart 2019

Opleverdatum

oktober 2020