Naar alle projecten

Centraal Kantoor CuraMare

Kantoor in 3 bouwlagen verdeeld in 3 bouwblokken verbonden door een grote centrale ruimte met ruime vide, trappenhuis en lift.

Aan buitenzijde een traditionele uitstraling met metselwerk van mooie baksteen, vlakke dakpannen, slanke aluminium puien in bijpassende kleur en strakke zinken goten. De buitenschil voldoet aan de gewenste eisen van warmte-isolatie. Alles uitgevoerd in onderhoudsarme materialen.

Het interieur is bij de oplevering compleet afgewerkt met materialen met hoog kwaliteitsniveau in kleur volgens advies van de interieurarchitect.
De installaties voldoen aan de hoogste eisen om te zorgen voor een prettig werkklimaat, zowel bij koude winters als bij warme zomers.

Projectgegevens

Project

Centraal Kantoor CuraMare

Locatie

Dirksland

Architect

Studio Architecture Middelharnis

Opdrachtgever

Stichting Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Dirksland

Startdatum

december 2018

Opleverdatum

december 2019