Naar alle projecten

20 huur woningen Hoogerheide

Aan de Pastoor van Roesselstraat in Hoogerheide realiseert Fraanje namens Woningstichting Woensdrecht 20 huurwoningen. De woningen zullen deels levensloopbestendig zijn, deels eengezinswoningen en een aantal voor vrije sector huur. 

Ter vervanging van 16 gesloopte naoorlogse 2-onder-1-kapwoningen wordt momenteel gebouwd aan de realisatie van 20 nieuwbouwwoningen aan de Pastoor van Roesselstraat in Hoogerheide.

Het wordt een gevarieerd woningaanbod met woningen geschikt voor gezinnen, ouderen en minder-validen.

De nieuwbouw is in volle gang. Op donderdag 30 maart was het tijd voor een officieel moment, de eerste steen werd namelijk gelegd door wethouder Schuurbiers van de gemeente Woensdrecht. De oplevering staat gepland voor november 2023. 

INTERESSE?

Benieuwd wat dit project je nog meer te bieden heeft? Of heb je interesse in een van deze woningen? Neem contact op met Woningstichting Woensdrecht. 

MEER INFO?

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

 

Projectgegevens

Project

20 huur woningen Hoogerheide

Locatie

Hoogerheide

Omvang

20 woningen

Startdatum

november 2022

Opleverdatum

november 2023