Naar alle projecten

12 woningen Hof den Berg, Goes

Midden in de binnenstad van Goes zijn deze 12 compacte woningen mét tuin, zowel appartementen als gezinswoningen gerealiseerd. Dichtbij de drukte van de stad, maar in deze Bagijnhof anno 2021 is het rustig wonen rondom een grote, monumentale kastanjeboom.

In het plan Hof den Berg zijn door Fraanje al verschillende woningen ontwikkeld en gebouwd voor maatschappelijke instellingen. Ook is het historische Koetshuis verbouwd tot een maatschappelijk restaurant, wat de locatie gelijk al levendig en aantrekkelijk maakt. Wonen in de binnenstad van Goes betekent gemak hebben van de stadse voorzieningen. De vele winkels, restaurants en cafés maken de gezelligheid van de stad. Tegelijkertijd is Hof den Berg een plek om tot rust te komen.

De woningen zijn met een oppervlakte vanaf 62 m² goed geschikt voor (jongere) één- en tweepersoonshuishoudens. Een tweede slaap-, hobby- of werkkamer maakt de woningen geschikt voor veel verschillende doelgroepen. Ook kleine gezinnen kunnen hier goed toeven, omdat de meeste woningen een eigen tuin hebben en Hof den Berg een rustige woonomgeving is.

12 woningen Hof den Berg behoort tot het grotere Hof den Berg plan. Bekijk het volledige project hier. 

MEER INFO?

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

 

Projectgegevens

Project

12 woningen Hof den Berg, Goes

Locatie

Goes, Zeeland

Omvang

6 beneden-/ bovenwoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 4 rijwoningen

Architect

Aannemingsbedrijf Fraanje BV

Opdrachtgever

Eigen projectontwikkeling

Startdatum

maart 2021

Opleverdatum

maart 2022