Naar alle projecten

De Kroon op Kortgene

De Kroon op Kortgene, een prachtig woonproject welke in 3 fases is gerealiseerd. 55 nieuwe vrijstaande woningen, 2^1 kappers, eengezinswoningen, (semi)bungalows en appartementen vervolmaken het aanzien van Kortgene. Niet voor niets heet het project De Kroon op Kortgene. De royale woningen, voor hoffelijke prijzen, zijn een gouden plek voor iedereen.

LOCATIE

De Kroon op Kortgene is zo’n heerlijke woonomgeving. Op het stedenbouwkundig plan is goed te zien hoe ruimtelijk alles is ingedeeld. Alle woningen bieden de kenmerken waar Zeeland zo bekend om staat. Rust, ruimte, stilte en heel veel vrijheid. Ook qua ligging en bereikbaarheid is De Kroon op Kortgene heel aangenaam. Het wijkje kent één hoofdtoegangsweg zodat men de locatie zeker autoluw mag noemen. Het centrum van Kortgene ligt op 5 minuten fietsen. Er is een prima busverbinding naar belangrijke plaatsen in de omgeving. Ook liggen de A-wegen naar Rotterdam, Zierikzee, Goes en Middelburg dichtbij. Dat maakt De Kroon op Kortgene ook een ideale locatie voor forenzen die elders werken maar in hun vrije tijd kiezen voor een leven in landelijkheid.

TYPE WONINGEN

(semi) Bungalows
Een nieuw type in de Oranje Boven Familie! Deze fijne woningen met een gelijkvloers woningbouwprogramma zijn breder uitgevoerd waardoor extra leefruimte ontstaat. De woningen Oranje Boven type C worden in 2 modellen aangeboden. Met op de verdieping of een dakterras op het Westen of met de mogelijkheid voor het creëren van extra kamers en eventueel ook een gasten douche. De begane grond is bij beide modellen gelijk; een plezierige leefruimte met plek voor een ruime zithoek en een leefkeuken aan de tuinzijde. Kortom, voldoende ruimte om heerlijk te genieten! 

Appartementen
De Graaf is een kleinschalige appartementengebouw welke te midden van het groen staat gesitueerd en biedt ruimte aan 6 royale appartementen.
De buitenzones zijn zowel op het Zuidoosten als op het Westen gesitueerd, zo kunt u de gehele dag genieten! De 3 appartementen op de begane grond worden voorzien van een ruim terras en hebben als extraatje een eigen tuin welke grenst aan de groenzone. De beleving van de tuin en de groenzone samen wordt zo maximaal! De 3 woningen op de eerste laag hebben elk hun eigen terras(sen). Deze woningen zijn middels een trap en een eenvoudige lift bereikbaar. Kortom, wonen in De Graaf is comfortabel wonen en tijd hebben om heerlijk te genieten! 

Twee-onder-een kapwoningen
Met de veertien twee-onder-een kapwoningen van De Kroon op Kortgene woont u straks ereloge. Ze zijn groot, ruim, comfortabel en voorzien van allerlei extra's. Bijzonder detail: de fraaie luiken die de woningen een bijzondere aanblik geven. Binnenin valt de huiskamer op, zo licht en zo ruim. De keuken ligt aan de zonnige tuinkant, maar u kunt ook kiezen voor een keuken aan de straatzijde. De eerste etage heeft drie grote slaapkamers en een ruime, gerieflijke badkamer. Op de zolder kan gemakkelijk twee extra slaapkamers gemaakt worden. Een dakkapel, als optie, zorgt voor nog meer ruimte. Alle erelogewoningen hebben een eigen garage. Bovendien hebben de bewoners een extra parkeerplek op het eigen terrein. 

meer info?

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

 

 


Projectgegevens

Project

De Kroon op Kortgene

Locatie

Kortgene, Zeeland

Omvang

55 woningen

Opdrachtgever

NLo & eigen projectontwikkeling

Startdatum

juni 2018

Opleverdatum

december 2022