Naar alle projecten

9 luxe woningen, Vrouwenpolder

Op een prachtige locatie in het Zeeuwse Vrouwenpolder, direct aan de Noordzeekust, liggen de luxe zandbankvilla's. Idylisch gelegen in een samenspel van golvende grasruimtes, verspreid staande bomen, een Footgolf en enkele waterpartijen! En ook nog eens op loopafstand van het strand, duinen en Veerse Meer!

Omgeving

Er is een fantastisch landschap aangelegd, het gebied is onderverdeeld in viertal zones: voetgolfbaan, visvijvers, woonterpen en clubhuis. Op de twee licht verhoogde woonterpen staan er in totaal 9 luxe vrijstaande vakantiewoningen. De gebiedsontwikkeling is gedaan door Kamille Holding B.V., de golfbaan en visvijvers zijn nagenoeg geheel aangelegd. 

De woonterpen zijn ingericht met gras, hagen en vrijstaande bomen. De bomen zorgen voor schaduw en beschutting tegen de Zeeuwse wind. De plaatsing van de bomen is zo gekozen dat er op de terrassen steeds van ochtend en avondzon genoten kan worden. 

De woningen

Recreëren in gepaste luxe. De woningen zijn uitgevoerd met natuurlijke en duurzame materialen, ze gaan op in de omgeving. De frisse en smaakvolle architectuur past uitstekend bij deze exclusieve uitvalsbasis voor recreatie. 

De woningen zijn alle rietgedekt en de houten draagconstructie is zichtbaar gemaakt. De combinatie van de zwarte kozijnen en het donkere metselwerk maakt deze woningen tot ware blikvangers. 

nieuws 

op 18 juni 2022 stonden de bouwhekken van 9 recreatiewoningen, Vrouwenpolder open voor 'De Dag van de Bouw'. Bekijk het nieuwsitem hier. 

MEER INFO?

Wil je meer weten over projectontwikkeling? Neem dan contact met ons op zodat een van onze projectontwikkelaars je er alles over kan vertellen!

 

 

Projectgegevens

Project

9 luxe woningen, Vrouwenpolder

Locatie

Vrouwenpolder, Zeeland

Omvang

9 luxe woningen met clubhuis

Opdrachtgever

Kamille Holding B.V.

Opleverdatum

april 2023